Én szerintem tudod mi lenne? Ha nyernek megint el adnák pl. a vízműveket mint anno, felvennének egy halom eurót beruházásokra, jól felbasznák a víz árát és megint a franciák németek effektív Brüsszel profitálna ebből, mi meg többet fizetnénk a vízért.... de ez csak egy példa volt. Hidd el ez lenne ha ezeket a libsi fasszopókat engednénk h meg mondják hogy éljünk milyen identitásunk legyen stb... Több pénzt kapna a kormány ha nem orbán kormány lenne tény... de ebből a magyar nem profitálna... Persze lehet ebbe hinni meg másban is.. ha a szivárvány koalíció hatalomra jut úgy se kel hozzá sok 1-2 év és budapaest lángokban lesz megint.
offcsak egymast hergelik a poltopikokban páran...egy jol körülhatarolhato kb 10-15 fös csoport fölösleges oda irni jol elvannak egymas közt on azt viszont nem latom miert volna jobb otp-nek ha x vagy y nyer a valasztason a haboru es annak alakulasa ami hatassal van ra illetve az orszagkockazat ami szintén ettöl függ mert Mo kitettsége a legmagasabb tegnap raktam be erröl egy infografikat
Ha a magyar gazdaság többletforráshoz jut, a legnagyobb magyar banknak is haszna lesz belőle. Az állampolgároknak több lehet a megtakarítása, többen vehetnek részvényt, de mielőtt ez bekövetkezhetne, a spekulánsok megtolják az árfolyamot, hogy ők is szakítsanak a többletjövedelemből. A lopott holmi visszaadását csak az uniós támogatások opciójának szántam, ha a ner valamit ellop, márcsak "elvből" sem adja vissza. Lásd a törvényekkel körbebástyázott alapítványok.
A szocik annó 30 tonna arannyal együtt rabolták le nullára az országot, tehát ez nem érv hogy a fidesz lop.... max össze hasonlítani lehetne h mai piaci áron melyik lopott idáig többet... de abban igazat adok hogy a Brüsszelnek jobban benyalók több támogatást is kapnának... Az OTP milyen támogatáshoz tudna jutni Brüsszelből ami fel lendíti az árfolyamát? Az mellet h nyilván a külön adóval is lennének sújtva valószínűleg lenne e olyan támogatás ami vissza hozná ezt a banknak?
Van egyébként orbánt szidó topik a forumon, mért nem mentek oda??? A témáról nem lehet beszélni mert politizáltok, ez trollkodás szerintem hogy nem a témába illő ami megy. Teszitek a primitív szappanos megjegyzést, de miért is??? A politikai vergődés nem segít semmit sem az árfolyamon sem azon, hogy ki nyer áprilisban. Túl sok energiát tesztek bele szerintem ebbe amit itt csináltok haszontalan, és nem lesz eredménye semmire nézve. De egyébként ahogy látom a balosok egyre frusztráltabbak ahogy közeledik a dátum, miért jó ez nektek??? Nem kel félni attól, hogy esetleg veszítettek 4 év múlva újra meg lehet majd próbálni mint az olimpián. Próbáljatok meg higgadtak maradni és a tőzsdénél maradni mert ezzel a magatartással faszra se mentek de tényleg csak a rossz indulat sugárzik rólatok.
Igaz nem én vagyok a "doktor ur", de nyilvánvaló, hogy a jelenlegi uniós feltételek között valószínűleg az ellenzék győzelme esetén jut hamarabb Magyarország támogatásokhoz. A Fidesznek először át kellene alakítania a jelenlegi struktúrát és le kellene gyűrnie az érdeksérelmeket. Az minden szinten jelentősebb pénzforgalmat generálna, bár ha el tudnátok intézni, hogy az elmúlt 12 évben a magyar gazdaságból kilopott tőkét visszahozzák, az lehetne opció. Csak nem látszik a szándék.
??? A Fideszes szóvivők mindig azt mondják, hogy amíg valakit jogerősen nem ítélt el a bíróság, addig megilleti az ártatlanság vélelme és ez így helyes is. Czeglédit még egy jogerős ítélet sem terheli, de a Fidesz-Kdnp 2/3-át is ez biztosítja a parlamentben már jó ideje.
Az hogy politikai szempontbol hova gondoljuk az árat pártok tekinteteben teljeseb szibjektiv attol elvonatkoztatva h melyik oldalban hiszunk. De doktor urat zavarja h a fidesz gyozelem tamogato hasu lehet az arfolyamra mig ellenkezo esetben tanacstalan voltam lehet barmi de az ellenkezoje is annak :) ha doktor ur a megfelelo aspektusbol vizsgálná a kerdest ki igazitana hogy ha a szivarvanyosok nyernek az miert jo az OTP-nek akkor sokkal intelohensebbnek hatna mint pokitikai feszultseget generalni es a kerdest nyitva hagyni.
OTP részvényesek ide!