Esetleg tudunk arról valamit,hogy van-e kereslet irántuk? stb? Annyit tudok a tegnapról,hogy az esedékes hozamokat kifizették,így elkerülték az állam csődöt.
Nyugi, tudom mi a kereskedési stílusod, én másokkal ellentétben azt is elhiszem, hogy valóban veszel és eladsz..:) Csak a kommunikációs váltások viccesek. Vettem én is napira pici csomagot 510-nél, mert azt hittem kibővítik a mai sávot, de átviszem holnapra, ha beesik, majd meggyőzöm magamat, hogy hosszútávra vettem.
Azt hittem kinyitott tegnap... persze lustaságom okán nem néztem meg, h tényleg nyitva van-e... Napon nem voltam, pedig nagyon szép az idő, de sajna itt rohadok a gép előtt... :-(
Igen, pont emiatt mondom. Meg is játszottam egy rövid longot, a nagy emelkedés helyett kicsi lett, realizáltam egy mini nyerőt. Szerintem nézz utána mi az, hogy daytrade. Nekem vannak pár perces kereskedéseim is, utána meg már akár a másik oldalon állok. Most amúgy nincs semmilyen pozim. Mára már nem is lesz. A mait látva tényleg gatya a részvény. A király meztelen.
OTP részvényesek ide!