Én úgy tudom, hogy az MNB-nek nincs korlátolt mennyiségű puskapora. Bármikor hajthat végre rendkívüli kamatemelést is, tehátakár holnap is összeűlhetnek megint, és dobhatnak rá 200 pontot. (Nyilván ezt nem teszik meg, de ettől még lehetséges.) Ezt szerintem sokan elfelejtik, vagy rosszul tudom?
A bank alapszabalya rendelkezik az osztalekrol, a honalpon elered. Roviden osszefoglalva: -az osztalek fizetes a kozgyulesi hatarozat letrejottet koveto 60napon belul meg kell kezdeni -az osztalek megfeleltetesre a Kelertol tulajdonosi megfeleltetest kernek az osztalek fizetes kezdo napjat megelozo 5. Kereskedesi napon. -az osztalek kifizeteserol rendelkezo hatarozat kelte es az osztalek kifizetese kozott min 20 munkanapnak el kell telnie
A bank alapszabalya rendelkezik az osztalekrol, a honalpon elered. Roviden osszefoglalva: -az osztalek fizetes a kozgyulesi hatarozat letrejottet koveto 60napon belul meg kell kezdeni -az osztalek megfeleltetesre a Kelertol tulajdonosi megfeleltetest kernek az osztalek fizetes kezdo napjat megelozo 5. Kereskedesi napon. -az osztalek kifizeteserol rendelkezo hatarozat kelte es az osztalek kifizetese kozott min 20 munkanapnak el kell telnie
most nem azért,de ez nekem negatív hír.bocsika :-) ..mert akkor egy ideig nem lesz semmi lehetőség tovább emelni,ellőtték az utolsó puskaport. Az Otika meg feljebb jött 12550-ről,mert közben a dax is meg az usa is bezöldült.
OTP részvényesek ide!