Akkor a 2021-es eredmény megy céltartalékba, osztalék a 2019-és a 2020-év után lesz? -részvényenként 434,6 forintot fizethet ki az OTP. A
nagy meglepetés (erről a bank korábban érdemben nem kommunikált) a
tavalyi eredmény után fizetendő osztalék, az elemzői várakozások alapján
ugyanis részvényenként 386 forintnak kellett volna jönnie, ehelyett a
2021-es 1 milliárd forint részvényenként csupán 3,6 forint, vagyis az OTP kvázi nem fizet osztalékot a tavalyi eredménye után.
Nekem csak 36db 16.600-on. Az úgy volt, hogy február 18-at írtunk.:) Elkezdte a lejtmenetet, mondom sebaj majd visszajövök meeting után ráskubizok bízva a jóban! Hiba volt. Gondoltam kiveszem realizálva a veszteséget de csak szánkózott villámgyorsan lefelé. Azóta már nullán lennék ha most kivenném de mostmár azért sem! VÁROK MÉG!
12620-ért megvetted a részvényt, az TÉNY ,hogy ha május végéig a birtokodban van,akkor a mostani árfolyamnál 3,7%-ot jóváírnak a számládra.Nem vagy köteles osztalék szelvény "vágás"után eladni se másnap,se azután.Várhatsz egy kedvezőbb árfolyamra,és azt ,maradjunk annyiban,hogy se Te se Én,de szerintem közülünk SENKI nem tudja hogy az mikor fog bekövetkezni.Ha megnézed az otp részvény árfolyam növekedését az elmúlt 3 évtizedben,magáért beszél. Itt a nagy cápák mozgásterét próbáljuk eltalálni-követni,,és ott is azokét,akik a helyes irányba állnak.Mi,akik beírogatunk, nem tudjuk úgysem döntően befolyásolni az árfolyam alakulását,porszemnél is kisebbek vagyunk ehhez.
Jó napot! Private Banking friss:--OTP napi: A jelentős eladói nyomás a 10 625 alatti tartományban találkozott erős vételi szándékkal. Az esés után természetes korrekció indult, amelynek a mértéke a 13 125 környékéig minimum elvárható volt. Persze akár feljebb is mehetne, mert a 15 000 körül találkozhat a csökkenő trendvonallal és nagyon erős ellenállási zónával. Az emelkedésben a forgalom is csökken, vagyis tartós emelkedéshez így ez kevés lehet. A 11 250-nél hagyott emelkedő rés miatt már ezen szint alá se lenne levárható a papír, így ha újra esés indul, akkor ezen szinteknél már erős támasszal találkozhat az árfolyam. Támaszok: 11 250; 10 000; 9375; 8750; 8125. Ellenállások: 13 125; 13 750; 15 000
OTP részvényesek ide!