Gyorsan szerezz be hozzá epret is,mert szükséged lesz a pezsgő mellé . Filmekben láttam már többször,hogy ez a kettő dolog együtt jár :-)) 12620-on zárt a részvény,annyit kell ehhez teljesítsen,hogy 12625-ön is történjen kötés ma.Meglesz!
Hellobello, valaki segítsen már ki infóval plz, mikor kell legyen tulajdonomban OTP részvény hogy jogosult legyek az osztalékra? Van erre egy időintervallum? Thx.
De nem tudjuk, milyen állapotban vannak. Másrészt nem az eszköz a legfőbb problémája az orosz hadseregnek, hanem a katonák morálja, illetve - nem kis részben az ukránok taktikájának betudhatóan - az ellátási/utánpótlási gondok. Amik ráadásul nyilván visszahatnak a morálra is.
Most nézem, hogy te is említetted a T-t és a VZ-t is. Nagyon reggel van még, két kávé alatt nem szabad kommentelnem. :) De akkor legyen néhány másik, amiket mostanában bővítettem: HTGC, Continental, ING. Illetve vettem pár KulcsSoft-ot is, már csak nosztalgiából is. (Az első pakkom nagyrészt abból állt. És még mindig megvannak. Ilyen érzelmes típus vagyok. :) )
Ha magyar papírokról van szó, az ÁNY is simán vehető. A jelen árfolyamszinten 10% körüli osztin forog. Szerintem várható is a közeljövőben egy komolyabb árfolyam-korrekció. És ha már szóba került a T, amellett a VZ is jó célpont, úgy gondolom. Illetve most elég sokminden van Németországban is diszkont áron (a körülményeket tekintve mondhatjuk, hogy sajnos).
Kollega, de dőlj be ennek
a szakértőnek. Mert ez a megtévesztés, „rémhírterjesztés" kategória. Az orosz
haderőnek több mint 6 ezer légi „rögzített szárnyú és forgószárnyas képessége
van. Ebből lelőhettek 15 helikoptert (mivel azok kis magasságban és sebességgel
repülnek), 5 repülőt, 10 eszköz egyéb okok miatt lezuhant. De ez így is csak 0,5
%. Nem 40 %?
OTP részvényesek ide!