Hello! A héten lettem én is figyelmes az ellentétes korrelációra, de én úgy látom ez azóta van így mióta erősebben elkezdtek beszakadni részvény árfolyamok. Már a háború kitörése előt kicsivel látszik. Ha a heti chartot nézem akkor holnap holnapután le kel fordulni az OTP-nek. Mi lehet az összefüggés szerinted??
Figyelted,hogy ma milyen szűk sávban mozgott? 12800-13170 között.Nem véletlen! :-) 13090-es átlaggal van shortom,a délelőtti lekörben vártam a 12700-t,nem jött le értem.Most újra megpróbálja....
Az energiaárak által indított infláció átrendezi a gazdaságokat ,s egy új egyensúly áll be magasabb szinten. Ez igaz a részvény árakra is . Ez 20k feletti maximumot ígér, de nem egy év alatt. Türelem kell hozzá .
Ez részben igaz, de mivel a betéti kamatok jelentősen elmaradnak az inflációtól, így nem hiszem, hogy sokan lépnek át. A hitelkamatok még most is bőven az infláció alatt vannak, vagyis megéri hitelt felvenni. Időszakos csökkenés lehet, de mivel az alapanyagok es a munkaerő áremelkedése bőven infláció felettvan, így tényleg csak az fog eladni, akinek "kötelező". Lásd Belváros, vevő kb 2 éve nincs, mégse csökkentek az árak.
bocsi, hogy belebeszélek... de két dologtól függ... OTP-t érintő események és nagyobbrészt, hogy a tulajdonos meddig engedni szakadni az OTP-ét... ezt megjósolni...??!!! orosz-rulett...
Azért ezek csak nem mind kisbüfik. :D Ha igen, akkor pont ma repültek rá ennyien 40% emelkedés után? :D Szerintem egyébként ezekben biztos van Intézményi vásárlás is, de nincs gond, majd átállnak eladói oldalra hamarosan.
OTP részvényesek ide!