Én is zártam egy részét a 9900es vételeknek ahogy rátolták 11kra...Azt hittem letöri ,de 11.000en konkrétan mindent megvesznek. Gondolkodom vissza vegyem e? :D
Igen! Nagyon pakolják a kisebb pakkokat 11 ezer fölé, de már kb 10 ezer darab el is fogyott a 11 ezer védelméből.. mindössze pár perc alatt...hát... rövidesen eldől, hogy tudja e tartani az irányt...
Ja!!! Sanyibácsi fia bevásárolta az apukája papírjait! ("Kis" összeggel belevett Otiba!) Gondoltam megtámogatja a fiacskáját némi emelkedéssel! (Ezért vettem bele!)
Èn szìvesen olvastam bàrmilyen meglàtàsod/szàmìtàsod,remèlem nem fogsz tènyleg "megszünni" egy idegesebb időszak,talàn fèlreèrthető kommentje miatt! Sőt,szerintem minèl többen ìrjàk le az elkèpzelèsüket,annàl hasznosabb,èlvezhetőbb ez a topik is!
A MATEMATIKA kicsit bonyolultabb dolog, mint azt írni, hogy lehet 12000, 13000, és 15000 is..... nyílván egyszerűbb az utóbbit tenni és várni a csodát.....vagy mint azt elhinni, hogy azért mert a menedzsment veszi akkor az OTI aranyat ér.....
Most már igen.Volt egy kisebb short pozim,előbb lezártam 11000 közelében.Nagyon védik a 11000-t. 120 pont haszon,nem sok.A shortok ma nem tudtak keresni. Lehet meg se nyitom,ha 11000-nél nem zárom le a longokat :-))) Messze nyitó ár felett fogunk zárni ma.
Pénteken adtam el a felét, (~10500) majd a másik felét valóban ~ 10000 és szinte tegnap vissza is vettem, mint írtam kb. 10200 körül mindet! MOL-t Ricsi múlt heti vételeimet nem piszkáltam még! (valahol azért kis nyereségben elvagyok!) Megjegyzem én sem alszom mostanában nyugodtan, sajnos,.... csókollak és sok sikert!!!! (Jól csinálod!)
Pompi! Jók a számításaid. Minden lélektani okoskodást nem lehet előre látni. Most is a 11090-től hogy távolodik lehet gond ma még!!! nyugtával dicsérjük a napot!!!
OTP részvényesek ide!