Ha nem pár napra-hétre-hónapra tervezel, akkor nagyon megéri, igen. Úgy értem, hogy a hozam/kockázat aránya fundamentális (rekord nyereség, az orosz-ukrán állomány együtt nincs 20%, a főnök szerint maradnak mindkét helyen) és technikai értelemben (rendkívül túladott már több, mint 40% esés után) is igen alacsony. Persze ahhoz béke kell, utána lehet igazodni a gazdasági szankciók által tarkított helyzethez. De szerintem 15k-t a legrosszabb helyzetben is megér béke idején.
én vettem ott , na jó 1511-en,de aztán hamar el is adtam 1650-en..Ha túl az alján veszünk,akkor benne van,hogy hamar túl is adunk rajta.Mert azt mindenki elfelejti,hogy akkoriban 1200-as cél ár volt kitűzve .Még a nagy brókercégek is folyamatosan leminősítették a molt, egymást túl licitálva. DE. Most 2022-t írunk. Béla.Én emléxem,hogy amikor 10000 alatt jártunk az oti árfolyamával legutoljára,a mol 2000 körüli árfolyamon mozgott.Most meg 2570 ....Nem remegő kezűek nyúlnak bele.
Akkor higyj Peszkovnak, ha ló legel a sírján. Egyrészt az oroszok hitelessége mínuszban, másrészt nem mindegy, hogy mit értenek Donyeck és Luhanszk alatt. Amibe az ukránok belemennének, az kb. a semlegesség és a szakadár területek autonómiája kimondása. De abban is a háborús agresszor megjutalmazását látná a nép többsége pláne egy ilyen felfokozott hangulatban. Az oroszok majd akkor kezdhetnek el komolyabban tárgyalni, ha verni fogják az asztalt, hogy a szankciókat is oldják fel, addig ez az egész csak taktika és figyelemelterelés részükről szerintem.
OTP részvényesek ide!