Van a sakkban egy mondás: "the threath is worse than the execution." Szerintem ez az élet legtöbb területére igaz. A tőzsdére is. A bizonytalanság és félelem rosszabb, mint maga az esemény. A tőzsde most sztem azt árazza, hogy az oroszok nyertek. Nemhogy a bankokat nem korlátoztk, de méga földgáz is áramlik állítólag Európába...
nem valami fényes SOK embert nem kényszerítettek hagyja el az országot* CSALÓDOT SAJÁT ORSZÁGÁBA. Még Putyin előtt is tele voltunk ukrán vendég munkásokkal.. na most meg már tetőzik.
Leállították a SWIFT rendszer (oda-vissza utalás valamilyen termék vásárlása) ja ez gazdasági megfolytás Leszeretnék törni a gáz árakat! Unió meg a Bankrendszert állítja le (nem tud kereskedni az orosz) Már a befektetők is kivitték a pénzt Orosz tőzsde le van állítva. Ítt még arra is ügyelni kell ellenzék Okoskodik Putyin elzárja a hozzánk vezető gázcsapot.. Szóval nem játék az ÉLET. Készen áll putyin bárkivel harcolni. HÁT EZ A KIJELENTÉS FELKELTI A VILÁG FIGYELMÉT na ennyit röv.
nem hoztak kemény szankciókat a ruszkik ellen, majd az európaiak, mi európaiak meg jól megszívatjuk saját magunkat, mégis csak venne kellett volna a záróban?
Tehát magad is elismered (~lehurrogod), hogy tévedett. De mindegy is, hiszen 1000-szer le lett írva, itt most nem az Elliott mozgatja az árfolyamot, hanem az események. Elliott békeidőben működHET. Popeye folyamatos feltűnési viszketegségben szenved, és ha hibázik, sosem ismeri el.
Ez jól hangzik. :D Azért nagy téttel nem fogadtam erre, nagyon pici pénzem van OTP long certiben. Én nyitott vagyok mindkettő irányra, eldől reggel hogy dönt a piac.
nekiment nyugat az orosz bankoknak mennyi az esélye hogy viszonzásképpen ne hozzanak hasonló intézkedéseket? pattanhatunk de itt még jöhetnek érdekes helyzetek
Amúgy gyakorlatilag kilőtt USA-ban mindegyik tőzsde. A Nasdaq szó szerint rallizik, +1,84%!. Beszarás. Egyedül a Dow van pirosban, de minimális, 0,7%. Én el tudok képzelni holnap egy erős OTP felpattanást 14K fölé. Meglátjuk hogy alakul reggelig a hangulat.
OTP részvényesek ide!