Bidi azt mondta Kérdésre válaszolva elmondta, Oroszország lekapcsolása a SWIFT rendszerről jelenleg nem az a pozíció, amit Európa el akar foglalni. Szerinte a bankok elleni szankciók ugyanolyan, ha nem nagyobb következményekkel járnak, mint a SWIFT.
Igen, én is írtam. Szerintem az, hogy marad a SWIFT, már önmagában is okod ad egy nagyobb visszapattanásra. Az orosz leány ugyanúgy hozni fogja a profitot. Ahogy Gyula is írta, akár a 15500 is benne lehet rövid (pár napos) távon.
ne butáskodj már!: "Nem az ukrán kormány csinálja a balhét Kárpátalján, hanem az ottani szélsőjobbos nacionalisták" persze, dehát ezt a az ukrán kormány hallgatólagos beleegyezésével teszik, sok sok éve! a kormányuk semmit nem tette érdemben ezek ellen látszatintézkedéseken kívül! felfogtad?
Szerintem láthatod a linkelt képem alapján, hogy én játszom mindkettő irányba, ha kell. Nem tartok részvényt éjszakára, így szabadon tudok ide-oda nyitni. Mindössze azt érzem, hogy akik most várják az összeomlást, azok lemaradtak róla, mert a szemük előtt van éppen. Olyan mintha sokan aludtak volna. 18300-13010, de ugyebár volt ma 12100 is. Szóval harmadolódott az OTP kb. 2 hét alatt. Ha esne, könnyű lenne megint, megjátszanám a shortot. Szerintem viszont ennyire nem lesz egyszerű a képlet.
Uraim, most kell vásárolni. 1-2 ezret vissza fog pattanni, ekkora esés után mindig ez van! Az OTP Bank nem 13 ezer forintot ér és világválság közepén sem vagyunk. Legyünk sunyi, mások kárán nyerészkedők és realisták: Pénz az Isten, többi csak szöveg a butáknak.
Sőt az amerikai fegyveriparnak jó a helyzet , hátha az EU kicsit többet költ emiatt fegyverkezésre és netalán amcsi fegyvereket vesz … Joe bácsi jól megcsinálta …
A NATO deklarálta már korábban, hogy nem avatkozik be. Ezt már letárgyalták a színfalak mögött korábban. A bünti intézkedések maradnak. Azok pedig kifejezetten enyhék. Ott a durvulás a SWIFT lett volna, de nem merték meglépni. Amúgy ezt nem támogatta Németország sem.
Ne foglalkozz vele. Ez olyan mint a 30K-s beírások 3 héttel ezelőttről, csak most levesznek belőle egy nullát. :D Pont ugyanannyira reális mindkettő. :)
A legrosszabb ha beavatkozik a NATO. Egy reálisabb rossz az , ha elhúzódik és városi harcok alakulnak ki. Ami pozitív lehet , az gyakorlatilag a gyors kapituláció és új ukrán kormány .
Ha most szálltál fel a short vonatra, akkor lehet elkéstél vele. Holnap akár egy erős zöld nap is lehet technikai alapon. Nem akarom elrontani a kedved, de USA-ban kitört a happy: Nasdaq +1.69% S&P 500 +0.16% Dow Jones -0,87% A Dow jelenlegi esésével azt hiszem a világ bármely indexe kiegyezne.
OTP részvényesek ide!