Sok baj van velük ahogy hallom a többi kereskedővel is. Sokszor hibás adatok vannak vagy nem friss adatok hogy eltérő adatok két különböző helyen az ember ír nekik levelet válaszolnak hogy majd továbbítják a fejlesztőknek aztán általában nem történik semmi. Nem tudom hogy kötelességük e jól csinálni vagy úgy van hogy mi választottuk őket is el kell viselni is választhatunk mást ez a válasz hogyha az MNB hez mennénk de az elképesztő hogy pénzről van szó és azt tehetnek amit akarnak ahogy a bankok is. Mi vagyunk a többség nem kéne ezt már hagyni. Közös fellépés kéne, összeírnánk közösen mind milyen panaszaink vannak és rákényszeríteni őket a hibák kijavítására illetve akár pénzbeli felelősségvállalásra is
Erre én is kíváncsi vagyok, nekem a TL72-t ütötték ki a kamatkorlát bejelentésekor. Egyik pillanatban még kb. 1500-on volt a jegyzés, kb. fél óra alatt kiütve, másnap megjelent a maradványérték: 300 Ft... Szerencsére csak kis mennyiségem volt, de csak pislogtam, hogy egy pillanat alatt odalett 80%. Ez a certizés életveszély, a kriptovalutás spekuláció kockázata semmi ehhez képest.
nem csodálkozok :-) követi a nyugatot, mi meg lessük a vevőket, ha eddig nem kellett 16800-ért majd 17000 ért sem, kétlem hogy 17200-ra jön meg a vevőforgalom.
OTP részvényesek ide!