Csak egy lehetőség, ez volt anno a bear: http://keptarhely.eu/view.php?file=20210225v00vnt6o8.png Ezen túlhúzták, de az előző célárat nem érte el, a mutatott zászló ugyanakkor megoldaná az elmaradás/túllendülés problémáját. A szcenáriók csak a térképek, kereskedési jelek (setupok) és risk management nélkül nem érnek semmit.
Akkor jó :) Már 13420 az ár, szépen alakul. A beejtés bármikor jöhet ahogy mostanában szokták, nem lehet tudni. De jelenleg az OTP szerintem a legolcsóbb papír amit lehet venni, ezért talán mások is vesznek még.
Én nem értek ehhez és nem is akarok úgy tenni, csak némi logikát próbálok beletenni. Ha márciusban jön a gyors jelentés, akkor már logikus lenne, hogy a cégek elkezdik venni a papírt, ami persze óvatosan emelné az árát. Közben meg attól félek, hogy most azok akik 12800 körül vettek nagyobb mennyiséget, ahogy eléri a ~13600-at elkezdik realizálni a pénzt, ami megint esést hoz vagy oldalazást jó sokáig. Aztán meg esést, mert ugye venni kellene megint.
13050-en vettem tegnap ;) A kérdés most részrealizálás, stop mozgatás, egyik sem, vagy mindkettő. Egyelőre stopot mozgattam, kitörhet ez még 400 fölé ma, utána egy bt jön, kérdés azt ki akarom -e ülni (vagy tévedek és akkor nem kiülöm, hanem kistoppol).
Kétszer szopattam meg magam. A múltkor amikor 13150-en zárt, inkább dobtam, erre visszarántották. Most mondom nem dobol el, erre leszakad. Nem is lenne baj, ha szakadna tovább de nem. Most vissza tudják huzni.
OTP részvényesek ide!