Tőled, egy ilyen tapasztalt, sokat megélt fórumtárstól, aki aki maga mögött hagyott már egy-két mosolyszünetet (LOL), végképp nem vártam volna, hogy valaha fennakadsz a mínusz -amúgy valóban megosztó- intézményén. Tisztelettel javaslom, most se tedd, nem ezért vagyunk itt, azok akik olvasnak, netán tevékeny(ebb) résztvevői a topic-nak, pedig pláne: pont ennek a magnak szól mindez, a többi, a mínusznak aposztrofálható sallang igazán nem kell (ene) számítson. Nagy levegő, reboot és várunk vissza, kollegiális tisztelettel ;)
Maci vissza fog jönni. Én nagyjából 3-4 éve követem ezt a fórumot ha jól emlékszem. Év elején szokott Maci részéről lenni egy ilyen kapjátok be a mínuszolók "kirohanás". Aztán 1-2-3 hónap múlva jön és teszi fel a rajzaid :) Megnyugszik vagy addigra eltűnnek az idióták, akik kiakasztották. Érdekes a tegnapi srácot se látom ma itt, aki kötekedett a vonalakkal :) De szerintem a mínuszokra fogja csak, hogy eltűnjön elkölteni a múlt évi nyerőt vmi tengerparton :) A vonalas emberkének meg csak annyit, hogy alá kellene támasztani az álláspontod és nem széttrollkodni ezt a fórumot.. Én bevallom, hogy érzésre kereskedem, de sokat segítenek azok a rajzok amiket feltesznek a többiek. Lehet, hogy sokszor nem úgy látom, mint az adott kolléga, de nem kezdem el csesztetni. A tudásom sincs meg hozzá illetve az arcom se.. Rég láttam erre GTG és CSIBEFOGÓ nevű fórumozót. Tőlük is sokat lehetett ellesni. Remélem nem lettek ők is elkergetve és egyszer újra emelik a fórum színvonalát. Szóval szerintem Macit látjuk még :)
fel nem foghatom, hogy a Te tudásodhoz , hogy párosulhat ilyen fokú bizonytalanság, hogy a minuszolókat szakavatott itészeknek tartod. Ha csak 51%-os találati arányt hoznál, már akkor is sokat tennél a fórumért. De többnyire elképesztő meglátásaid vannak. Leróttam egy virtuális leborulást.
Azon töprengtem, vajon hányan olvassák ezt a fórumot? (De nem is tudom, hogy tudnánk ezt megszámolni?!?) - valószínű sokkal többen olvassák, mint a hozzászólók.
Pl. minél kisebb a tf annál magasabb signál periódust használok MACD-ben. Mondjuk órás alatt 15-re állítom. Kicsit késik, de bele lehet ülni hosszabban egy poziba, nincs állandó ki-be jelzés.
Törölt felhasználó2021. 01. 29. 12:01
A moratóriumnak komoly jelentősége van, remélhetőleg júniustól végleg kivezetésre kerül és kiszámítható fejlődési pályára áll az OTP akvizíciókkal, akár távol-keleti piacokon is érdemes lenne piacot keresni.
A többséget érdekli az biztos. Én is mindig elolvasom és megnézem a grafikonjaidat. A legtöbb esetben tényleg az történik amit megírtál, és majdnem azon az áron ami a grafikonon van. Tehát csak jót lehet mondani rólad és az elemzéseidről. 🙂
Az utolsó bekezdésedre: én stochi, MACD, RSI, Bolli (20 és 15) és alakzatok keresésével kereskedem hosszabb időtávon. Szerintem lehet vele kereskedni, ha ismered a beállításokat, illetve figyeled, hogy az RSI-vel konvergál vagy épp divergál. Nem minden szignál feltételez azonnali pozícióválltást, ezért szoktam döbb idősíkon nézni a csártokat.
Figyu! El sem olvasta, meg sem nyitotta a rajzokat, értelmezni, felfogni, megemészteni sem tudta a leírtakat. Röviden, az ostobáktól kapod a mínuszokat. Azt kell megérteni....egy tőzsde, 100 féle taktika a Csányi kutyája veszi-től, a horoszkópkutatáson át, a fundás és a ta-s kereskedésig. Nyomjad csak, sokakat érdekel.
Maci, ha szeretetre vársz és like-ra, akkor mond azt, amire vágynak! ;) Magánvélemény: Munkádat a piac igazolja, nem a like (tudom zavaró, ha jó szándékért cserébe szmbe..., de ez a sok frusztrál ember gőzkieresztése)! Van egy felületem ahol közzéteheted a gondolataidat, ha gondolod!
Azért komoly elkeseredésre nincs okod, így visszanézve a szavazok 90% + a tiéd! A jó kis csapatból nem kéne elveszteni senkit főleg a leg aktívabbakat és segítőkészeket! Persze mindenki leírhatja s írja is le a Sályát véleményét ez a "pontozás" egyfajta visszajelzésnek tekinthető így lehet látni az arányokat, véleményeket, ki merre látja az árfolyam további változását. (Ez is egy indikátor nekem!) Jó kereskedést és sok jó iránymutatást!
OTP részvényesek ide!