Persze mindig van korrekció egy szintig.De komoly cégeknél csak addig.Jön a tavasz, és ezzel a magasabb árfolyam.Júniusban beszéljünk majd ,addig meg mozogjon amit akar le-fel.Egy szintig persze ez a 13.000. Magyar itthoni tényező,változás miatt is itt a minimuma ,de az hosszabb történet. Fel lesz a trend,Ha lemenne 13 alá ott is maradna sokáig .CSÁNYIÉK EZT NEM AKARJÁK.Nem ez a trend az otiban.
Én makacsul hiszek a fundában (erre rá is faragtam, de megfizettem a komoly tanulópénzt), mert előbb-utóbb (hosszabb időtávokon, nem DT!!!!) győz. Itt sem lesz másképp és szerény kis országunk, a bizonytalan Forinttal és a kiszámíthatatlan politikával nem USA és nem fújnak 100-as vagy akár 1000-es P/E rátákat. Szóval, ha az OTP nem hozza az eredményt fundásan, akkor az bizony meg fog látszódni az árfolyam. És itt jegyezném meg, amit Maci is írt: új világ jön, olyan mechanizmusok léphetnek működésbe, amiről/amelynek piacra gyakorolt hatásáról fogalmunk sincs, de még a legkomolyabb közgazdászoknak sem. Szóval én heves fel/le mozgásokat várok, aminek kb. minden és semmi lehet a mozgatója: oltás, nem oltás, funda, gyj, eufória stb.
Ellentétben Ad-dal én nem fogadtam a 12 900-ra. Ha lejön addig, akkor majd meggondolom veszek-e. Magyarul: Nem várom oda, de vételi lehetőségként hagyom nyitottnak a kérdést. . Reggelre rajzolok majd egy H1, H2 chartot. Elvileg 8-16 gyertyát lehet előre látni. No majd meglátjuk ... :) . Napon belül egyébként valahol most ér véget térben-időben egy ötös impulzív hullám. Be kellene illeszteni valami magasabb tf szerkezetbe, hogy látható legyen a folytatása. De perpill nincs rá időm.
Köszönöm, nagyjából ezt a választ vártam. Ez így oké is részemről, megnyugtattál. . Azért arra a gyémánt alakzatra - amit legutóbb felvetettem - kíváncsi vagyok. Semmi okát nem látom kiteljesedni, de ott van.
Dubjuk be reddit-en, lehet itt is lenne ugribugri :) (mondjuk először mutassuk meg nekik a térképen... kezdjük nagyobbacska országokkal, aztán jöhet szerény császárságunk/királyságunk/birodalmi köztársaságunk, #mármagamsemtudommilyenállamforma... De hogy ne csak szét offoljam a topikot... ezért kérdezek... :) Maci: nekem igazán húzkodhatnál valami vonalat a folytatásra (semmilyen irányon nem sértődöm meg), de reggel gyors long, majd gyors short trade után (ami be is jött) most elbizonytalanodtam, mert én azt vártam, hogy 13.400 érintése után megyünk és megcélozzuk újra a 13.000-et, erre még mindig itt... hogy lesz ebből hétfőre 12.900 ? :)
OTP részvényesek ide!