Attol fugg mi a celod. 2-3% van benne, de hogy nem fog menni meg 10et a kov par honapban az tuti. Nagyobb az esely egy le korre. Minden johir be van arazva, vakcina, eubudget, brexit megallapodas. Hacsak Viktorrol nem derul ki h tud aranyat csinalni olombol akkor ebbol nem gazdagodsz meg.
Tavaly szeptemberi arfolyam. Tavaly szeptemberben minden rozsaszin volt, csupa johir a jovot illetoen.most nem igy tunik. Gazdasag docog, munkanelkuliseg kb 5x a tavalyinak.
rég jártam erre. lassan kiolvadok az elba***tt beszállómmal 14 ezerről. a másik számlámon 12 ezer óta tartogatom. persze itt volt még 9400ról is de azoktól korábban megváltam. lassan olyan szintre érkezünk, ahol már elgondolkodom, hogy egy kis bukót benyelek, de legalább a pénzemhez jutok és kezdődhet a gyűjtögetés. Látom Misi22 is előkerült, ha jól emlékszem neki is volt egy csúnya "mellényúlása" tavasszal. Azonos szintekről vagyunk beragadva ha azóta nem dobtad Misi :)
Én ezt nem értem, már kb 13000 körül korrogálnia kellett volna...erre csak száguld....ki érti ezt..most akkor érdemes fölszállni a vonatra , vagy várni egy jobb beszállót?...
OTP részvényesek ide!