Most viccelsz? Nem vagyok én jó az ilyen rövidtávú mozgások előrejelzésben, ráadásul a holnap delet metippelni, az egy egészen más piskóta, mint a napi zárót, zárás előtt cc. 45 perccel. Írtam, hogy véletlen volt, és komolyan is gondolom. A napvégi lefordulásra éreztem rá, ettől holnap emelkedhet tovább. Bárki más nyerhetett volna, aki hasonlóan gondolkodott. Én voltam a legközelebb a tippemmel, ennyi.
Köszönjük, hasznos volt! Ha ezt tegnap reggel tudom, akkor nem rakom át a forgó tőkém 10százalekát Rábába, amin ma bukok rendesen. De legalább a maradék 90% OTP bőven fedezte a veszteséget. 😀
Köszi, nekem ez az első alkalom, mármint ha nyertem! Tippelni tippeltem már párszor, de nem gyakran, és komolyan se vettem igazán. Most azonban beleláttam ezt a napvégi lefordulást. Mégis, inkább csak szerencsém volt.
Gratulálok! Én a busz után nem futok kategóriába estem megint. Pedig ilyen szituáció, hogy szinte kiütés környékén lehet certit venni egy emelkedés előtt, évente csak egyszer-kétszer van. Olyankor viszont gyorsan lehet duplázni, triplázni a befektetett összeget.
Én pár napja TL62-t vettem 12e körül-felett, de amikor megint beesett 12e alá, a felét eladtam.. Aztán amikor tegnap megindult, 200 körül bezsákoltam már tl63ból (korábban nem mertem azt venni a közeli korlát-ár miatt).
Ó a napos RSI még javában fölfelé tart. Még néhány nap mire csúcsot fog. Alapvetően nem Neked szánom ezt a rajzot, inkább azoknak akik "tanulni" akarnak. Szerintem ezeket már tudod. :) https://invst.ly/t2rty
No ja! De ehhez a nyeréshez feltétel, hogy ma long pozícióban kellett állnia! (Ennek a feltételnek nem biztos, hogy mindenki megfelelt! - tehát a mai napnak csak a longosok örülhettek!) A holnapi nap viszont gyanúsan a shorthos kollégáké lesz!?
OTP részvényesek ide!