Szia! Varázsgömbünk nekünk sincs. Vannak itt szerencsére nagyon jó TA elemzők, illetve van nagyon jó fundás is. Ami most zajlik szvsz: Volt egy nagy emelkedés kb 10200-12600, aminek remélem megvolt a kb 50% os korrekciója, és innen megyünk újabb lokális maxra.
Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon, eddig csak olvastalak titeket. OTP szörfös vagyok magam is, lesem a jó hullámokat. :) Bízva a mai jó hullámban, már nyomtam is egy vastag entert vételen. Tudtok esetleg valami zavaróról, vagy indul az OTP rally és jó napot zárunk?
Minimum 10% -al van lemaradva az OTP a hó elején indult általános banki emelkedésből. OTP 10200-> 11700 +14% Erste például: 18 ->23.5 +30% Aki a vétóval jön annak: a PKO Bank Polski 19 ről 27 ig emelkedett +42%.
Mostanában figyelem, hogy van sok 1 dolláros részvény amit felkapnak hírtelen a traderek, és felmegy 4-6-8 dollárra. De hogy választják ki az jó kérdés. Azért én is veszegetek már kint.
Aki nullan van vagy minimál bukon vagy plusz mind menne inkább go to USA börze! 2 gazdag haver is mutatta h pl markets bróker mekkora hozamokat tudtak egy nyár alatt!! Bet -BUX sehol se lesz soha!
OTP részvényesek ide!