Ezt vitatom, mert azt tapasztaltam, hogy van olyan ár amikor már zsákolják a részvényeket. Nem tudom, honnan szedik a pénzt, de empirikus adat, hogy valamiből veszik. Amúgy meg ha nem számítana a funda akkor akár 1 forint is lehetne a a részvény ára, mégsem lesz annyi, mert egy bizonyos ár alatt vannak akik a fél veséjüket is áruba botcsájtják, csak hogy vehessenek. A kérdés, hogy hol van ez az ár? Ezt találgatjuk most.
Valami gond van a Portfolio rendszerével, mert realtime adja az OTP-t :) Nem sok jóval kecsegtet a mai nap. Képtelen korrigálni az árfolyam, és bazi nagy tér van lefele. A forgalom meg egyből hatalmas.
Zsuzsa, akkor nyito alapjan megvolt a 3. res, ugye? Nem adtak annyira el minket, ez részben azért is lehet mert tegnap joparan rá-shortolhattak zárás elött, azt várják mots a 8800-at. Ami ilyenkor persze nem jön... De szerencsésnek / ügyesnek kell lenni mert láttunk már olyat hogy visszahúzták aztán nap végére adták be... nem kéne ellőni a puskaport idő elött....
Hiába fogná meg a funda ha egyenlőre a befektetési alapoknál nincs pénz részvényvásárlásra akkor a semmiből nem lehet részvényt venni még ha olcsó is. Taláb a FED és a jegybankok majd megoldják a problémát rövid távon,hoszabb távon viszont csak olajat öntönek a tűzre.
Jó reggelt, eredményes kereskedést! Én ma 8800 -ra spekulálok. A pozitív gondolatom meg az, hogy ahogy a fák nem nőnek az égig, úgy a funda is megfogja az esést.
SP 3.200-as támaszt dupla aljjal megközelítette tagnap. Futi alapján a visszafordulás nem látszik, de délután még mehet fel. Ha elesik a 3.200, akkor EMA(200) 3.130-at érdemes figyelni (-3.2 % még lefelé), az alá már nem hiszem hogy beesik. Ha mégis, akkor nagy baj van, érdemes figyelni. Visszapatt esetén javulhat a hangulat, akkor mehetünk mi is északnak. OTI-ban fő trend fordulást én sem várok.
OTP részvényesek ide!