Én ugy nézem,hogy a régiós bankok is hasonlóan vannak árazva, hasonló mozgások voltak(néha igaz elcsúsztatva, de a végén hasonló az eredmény).Szerintetek?
Nem volt, a bet.hu-n OTP-nél a közzétételeknél találsz infót. Általában 7 óráig felteszik, ha volt előző nap vásárlás. Én már újra bevásároltam, 3 napja szenvedünk a 10.000-s árfolyammal, de nem sikerült letörni, pedig nem volt srv. Úgy érzem a vírus is be lett árazva, moratórium is. Oldalazunk vagy lassan megindulunk felfele sztem :)
Sokatmondó a portfolio szokásos reggeli előrejelzése: "Folytatódhat az emelkedés az európai tőzsdéken" :) Ez úgy hangzik, mintha mi zárva maradnánk, holott csak el vagyunk szakadva mindentől. Dow a BÉT zárása után ment még asszem fél százalékot, forint nem esett tovább, otp csak a zárásban ugrott vissza 10K fölé, ezért lehet nagyon enyhe plusz kezdés, de közel a 10K, amelyről mintkét irányba el lehet rugaszkodni kissé.
Nem volt ebben a hónapban még srv, lehet leálltak. EURUSD korrekciója megindította felfelé az EU piacokat, az segíthet rajtunk is kicsit, de egy komolyabb felfeléhez a forintnak kéne erőt mutatnia.
Nem volt ebben a hónapban még srv, lehet leálltak. EURUSD korrekciója megindította felfelé az EU piacokat, az segíthet rajtunk is kicsit, de egy komolyabb felfeléhez a forintnak kéne erőt mutatnia.
Elvileg enyhe pozitívban kellene nyitnia az otp-nek, de hogy 9:05-től merre megy, tippem se nem van. Így csak leszúrásra tettem be egy kis vételt jó mélyre.
ma csütörtök van,valószínűséggel külföldi piacok kicsit megpihennek a napok óta tartó eufória után,hogy nálunk mi lesz?lehet,hogy észreveszik mennyire kimaradtunk az optimizmusból...még nem néztem mi a hír forint piacán.Ázsia felemás teljesítményt nyújtott, kezdik lebeszélni az olajárát ismét ,15 dollárt emlegetve.És persze a kihagyhatatlan vírús para miatt inkább "fejlett"piacok részvényeit kell továbbra is túl súlyozni... https://www.cnbc.com/video/2020/09/03/blackrock-downgrades-stocks-in-emerging-markets-to-underweight.html
Ha nincs hozzá szerencséd hagyd abba mert elbukod mindet és sírhatsz vegyél régi órákat, orsós magnókat ezeknek felfele megy az áruk bukás nem lehetséges.
Pontosan én is így vagyok vele. Nem zavar, hogy kimaradtam Teslából. Ami Otp-t illeti a mai gyertya nagyon elgondolkoztat egy holnapi beszállással kapcsolatban.
Most kezd olyan erzesem lenni hogy a magyar piac kezd igen olcso lenni. A forint nagyon gyenge(par forintra vagyunk a mindenkori atl-tol). Ergo a magyar cegek egyre ocsobbak. A profit termelo kelesseguk viszont nem rosszabb mint kulfoldi tarsaike. Ha kint megy meg a nagy oromkodes egy darabig, akkor nalunk is meg fog jelenni a vasarloero, mint lemarado piac. Na amikor mar mi is repulunk akkor lesz vege ennek a nagy bullnak. Hiszen amikor mar a kicsiket is huzzak........ Es persze az is motoszkal a fejemben ha erre a nagy hurra optimizmusra nem tudunk melkedni akkor majd ha esnek zugunk mi is..... Szoval barmi lehet es az ellenkezoje is. Ezert nem maradok poziban kereskedes utan. Szeretek jol aludni. Jo szelet.
A tegnapi, 9985-9990-en jónak tűnően indított, de gyorsan elmosott shortjaimból ma szerencsésen ki tudtam szállni a nap végi zuhanásban 9980-as átlaggal úgy is, hogy nem voltam gép előtt, így csak a jutalék egy részét kell benyelnem, illetve még azt sem, mert nyitottam nap közben 10080-as shortokat is, amiket 10K-nál vettem vissza, így még kis pluszban is zártam a bulit. A tegnap újított Ricsárdban viszont szerintem benne leszek jó pár napig, hiszen 7300 fölötti a céláram. A mostani búrámmal inkább moloznék, az kiszámíthatóbban mozog nap közben, a Ricsiben viszont csak ülök, nem merem dt shortolni, teljesen kiszámíthatatlan.
OTP részvényesek ide!