Lehet, de erste már mínusz, socgen szintén és mind a kettő nagy régiós kitettséggel is bír (rafiról nem is beszélve). Ha lesz újra jelem vagy a dax legalább 15 percesen visszafordul, akkor visszaszállok.
Tegnap 350-en zártunk, a dax az akkori árához képest szerintem feljebb van, mi meg lejjebb, inkább várok a longgal, reggel érdemes volt megpróbálni egy gyors korrekcióban bízva az erste megindulása alapján, nem jött be, majd máskor.
Hát kb ide várom én is vagy SMA100 a másik irány. De a kocka el van már vetve, szóval innen már csak nézem, hogy mi lesz a műsor. Ha délnek megy akkor a stopom kiütik és akkor így jártam most. Ha nem akkor meg pop csajok satöbbi ...
Amúgy igazad van, ha trend csatornát kereskednék, akkor valóban korai lenne bikát kiáltani. Én amiatt gondoltam bullish-nak a 30 percesen, mert a parabolic SAR már az árfolyam alatt rajzolódik. Ez lehet önmagában még nem elégséges a bika piachoz, de nekem ez most azt kommunikálja, hogy nagyon rövid távon már inkább felfelé araszolgat ergo fordul. A 15 perces is hasonlóan. Az 5 perces most ugyan délnek vette az irányt, de az már nekem túl rövid, szóval arra nem adok.
Gyenge bull jel, kinti bankok gyenge zöld, tehát per pillanat csak korrekció esély nálam is, de a teljes kép nem longos, 1380 darab 100-200 forintra számítva, gép előtt ülve, készen a gyors dobásra.
OTP részvényesek ide!