Nem kérdőre vonom, hanem a logikájukat próbálom megérteni.....teljesen más tészta. Aki ezeket felveszi, az üldözési mániás. SP-re tartom, hogy vakmerőség egy olyan bejelentés után shortot építeni, ami tegnap volt.
Ugyanazt a fórumot olvassuk? Nem igazán olvastam senkitől, hogy dicsekedne, maximum örül a sikernek, és leírja, hogy milyen logika mentén haladt, vagy próbált haladni, hátha valaki tanulni tud belőle.
Jól van.Köszönöm. :-) én a mai napra kicsit óvatosságra próbáltam felhívni a figyelmet a napon belüli pozi nyitásokra. Ha a tegnapi gyertya tetején vagyunk,akkor inkább short, tehát aki long-al szeretne kezdeni, legyen türelmes és inkább a gyertya aljánál 11400 körül keresse a beszállási lehetőségeket. Ezt súgta nekem az s&p mozgása, én is ezekből a jeleből próbálok olvasni, vizionálni. További eredményes kereskedést kívánok mindenkinek.Mert tényleg azért irogatunk ide,hogy egymást segítsük, több szem többet lát alapon :-)
Én ma inkább hanyagolom a kereskedést (jön a hétvége is), elég amorf ugyan de gyanús hogy van egy háromszögünk és kezd beszorulni 400 és 700 közé, ha valamelyiket áttöri, akkor nagyobb elmozdulás is jöhet (400-700 között viszont talán lehet játszani rövidre kis mennyiséggel daxtól függően).
Én csak azt nem tudom, hogy miért nem tartom magam a tervemhez és veszek bele lent, mikor eltervezem... Szerintem a nap hátralévő része inkább esés lesz.
OTP részvényesek ide!