Már +18%. Egy 3 mrd USD vám miatt, mikor csilliárdokat pumpálnak mindenütt a gazdaságba. Nem gondolom, hogy ez indok lenne. Korrekció van akkor megindokolják egy ilyen hírrel. Ennyi.
nekem még most is forog a fejem, a mai naptól, rég üzleteltem ennyit, egy nap. először short, aztán long, és utána megint short. Valaminek biztos tutira történnie kell,mert ezt a hullám vasútozást nem szeretik a hosszabb távra befektető nagyok. Elegük lesz belőle.sikerült 11600 felett zárnunk,de még így is fekete gyertya lett.És még mindig azon agyalok, mi lehetett az a tépés 11620-ról 11810-ig? megnéztem, 11620-ról indult a nagy zöld gyertya napon belül, fel 11810-ig...és zárásra meg ugyanúgy vissza 11620-ra....mintha semmi sem történt volna.
A VIX +13% a csődbement cég meg szárnyal. Nem élek szereken mégsem hiszem el amit látok. A legjobb rapper fehér. A legjobb golfozó fekete. A németek nem akarnak háborúzni. Amerikában meg autonóm zónákat építenek. Tisztára olyan, mint a gyerkdalban: Vak meglátja, hogy kiugrik, sánta utánaszalad. Kopasz ember haját tépi, a néma meg óbégat. Sej, haj, denevér, biciklizik az egér.
ma még rárakott 14%-ot a pharma pappír, a tegnapi 41%-ékos emelkedés után. itt most már el kell adni, persze nekem nincs :-) játékon kívül 24,5dolláról shortolom .
Ma plusz 66%-ban van a Herz global holdings. :-D. @Zsuzsa tegnap szomorkodtál a pharma papír miatt. Hát úgy néz ki nem maradtál még le semmiről! Ez most egy ilyen extrém időszak lesz. Már az is eszembe jutott, hogy egy darab fára ráírom, hogy részvény és megpróbálom eladni. Hátha megveszik jó pénzért.
OTP részvényesek ide!