saját kis életünket éltük ma, nem követtünk senkit :-) jól megizzadtam a 11470-ről indított long-al. Azt láttam,hogy miután megvettem, 2X-er is volt próbálkozás 11550 fölé húzni és nem ment. ott volt a tegnapi kis fekete gyertya teteje,Nem tudták vagy nem akarták,áthúzni rajta.vártam,11410-en vettem még rá,és beálltam az egésszel 11470-re. Ezért örültem meg annyira,hogy kikapták még pár perccel 11490-ig , mert így teljesültem 11470-en, ezt mindenképp eladtam volna,mert meglett a 11430 ma, igaz csak zárás előtt,sőt 11400! és ez nem tetszett, ma többször is írtam,hogy nem lenne jó a 11430-at látni. a mai napból is tanultam valamit :-) meg kellett volna tartanom a 11690-en nyitott shortom és lezárnom a gépem :-)
OTP daytrade. Hoppa, zarasban a zOTP megbillentette magat. Volumennel a charton a support ala (lasd ma elobb), a piros (iii) ala ment, van 5 subhullamos eses. Tiszta, szabalyos. Innentol bizony a BAL oldali az ervenyes alakzat. (Hacsak oriasi erovel nem ugrik nagyot holnap.) . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200619v00skzqd0.jpeg . Most mar az a kerdes, hogy ZZ alakban korrekcio lejebbre, (lasd korabbi target) vagy nagyobb fokozatban esesbe megy at?
OTP részvényesek ide!