Igen, csak azt hittem késznek számoztad. Ha az akkor kialakul elég nagy eséllyel egy speciális bullish divergencia is (SS). De a mozgás engem nagyon zavar, nem tetszik a belső szerkezete, ez pedig azt jelenti, valamit benéz(het)ek ezzel a verzióval.
Összehasonlítom a falutcán zajló eseményeket egy kisvállalkozással, amelyek bevételeik 80% -át elveszítették, mivel a bankok továbbra is kölcsönbe kerülnek, és értékük a tetőn megy keresztül. Új rekordmagasság sok olyan részvénynél, amelyek bevételei március elején bekövetkeztek, és amelyek értéke jóval magasabb. A WS ugyanazzal a „gyors helyreállítást váró” jön ki, mi ????? Úgy néz ki, mint egy rendkívül lassú felépülés, amely évekig tarthat. A rekord munkanélküliség önmagában elegendő ok azt mondani, hogy ez a piac az elmúlt 2–3 hónapban annyira tele van ***** -rel. Mindannyian összeomlik, ha a kölcsönök, bérleti díjak és jelzálogkölcsönök nemteljesítése megkezdi a halmozódást. Mintha a piacok megragadnák a 3T dollárt, mesterségesen feltöltötték az indexeket, és a gazdagok csak egyre gazdagabbak lettek. Az államok pénzügyi megoszlása arra a pontra megy, hogy valószínűleg több utcai tiltakozás történik, és esetleg több is. (Ez viszont azért érdekes bőrünkön hányszor akarnak még meggazdagodni)
Fibo körök, ami mentén mozog az árfolyam. Ilyen időbeli összefüggés nem tudom van-e. Nyilván ha kilép lefelé ebből a körből, akkor az alatta lévő mentén folytatja majd az útját. Stb, stb.
nem foglalkozok a hírekkel (csak nagyon ritkán), mert félrevisznek az elemzéseknél az első igazi sikerek akkor jöttek, amikor a chartot figyeltem és nem a híreket ahogy az egyik nagyrabecsült tradertársam mondja :"a hírek először a charton jellennek meg" egyébként, ha a hírek befolyásolnák a piacokat, akkor a hírhozók (értsd: gazdasági újságírók) lennének a világ leggazdagabb emberei úgy tartom minden információ ott van a charton, súlyozva, csak meg kell tanulni jól értelmezni de ez csak az én világ (trader) képem
Köszi a grafikont! Elgondolkodtató. Jól értelmezem, hogy van egy olyan aspektusa, miszerint az esés mértéke és a visszatérés időtartama között összefüggés van?
"normális" divergencia esetén ha RSI-t a C pontba várod, akkor az árfolyam nem kéne hogy a C-ben egyen, hanem alatta. ez a lényege, hogy legalább két csökkenő csúcs és két csökkenő alj valószínűsít egy újabb mélypontot idővel. ehhez képest meg kilövést vársz. nekem ez a chartod kivételesen ellentmondásos.
jó ez ilyenek a válaszok: A világjárvány nem okozta a recessziót. A valódi okot a nyilvánosság elől rejti, és a világjárvány leplezte másik: melyik recesszióról beszélünk? Szeretem azokat a cikkeket, amelyeknek csak egy célja van: félni az embereket !! A világjárvány véget ért, és minden normalizálódott, miért tartják az újságírók és közgazdászok ezt a „hamis” félelmet a piacon
De mindkét nap, fél % környéki nyerőkben már dobom, de lehet lassan ki kellene építeni egyet "hosszabb" időtávra is. Én az iksztébénél vagyok, három számjegyű tőkeáttéttel, ott gyorsabban pörög a zöld egyenleg, és zúdul lefelé, amikor vörös. :-D
OTP részvényesek ide!