Egyik USA hír sem kulcsfontosságú holnap...nem azokon fog múlni. Ami számunkra (és nem feltétlenül a tőzsde szempontjából) fontos lehet az a svájci kamatdöntés holnap a mi időnk szerint 14:00 kor.
hát most ez bejött jo volt a stratégiám de nem mindig jön be.. nem gyözöm hangsulyozni az amerikai shortal nem olyan rég nagyon megégettem magam ez megérdemelt nyerö volt a veszteségekre!
Probáljatok kiszálni a mokuskerékböl ha tudtok... még reggel..
Én ma nyugodtam alszom 6276 rol inditottam a longot és 6900 on zártam.. elég volt egy idöre most partvonal..
másrészről pedig a gyenge jüan (dodóhoz kötött) tovább javít Kína exportján, és a dolcsiból az amcsi piacon be tud vásárolni. (lehet, már el is kezdte, mint Japán a '80-as években)
mivel fontos know-how-hoz juthatna hozzá (nem haditech. ahhoz még van COCOM), nem járna roszzul. (én meglépném a helyükben) volt is olyan eshetőség, hogy a CNOOC megvesz egy olajtársaságot, de az amcsik "be- patriot act-eztek" nbekik.
ettől függetlenül én is erősödésre számítok dodó fronton, csak mivel kevés a tapasztalatom e téren, a bizonytalan jövőbe teszem :)
...még nincs veszve semmi..hátha távol-kelet egy enyhe zöldben zár..az talán lassítja holnap délelőttre egy picit a lemorzsolódást...és lesz idő kiugrani a vonatból..
OTP részvényesek ide!