Ez így igaz. Ennek az egész hókuszpókusznak csak annyi a lényege, hogy hosszú távra longot nyitni nem kell kapkodni. Érdemes kivárni azokat a várt long beszálló jeleket. Ui: évekre gyűjtögetek havi rendszerességgel.
Ilyen biztosan nincsen... egyébként meg a munkanélküliség ILO definíciója: "az, aki az adott héten nem dolgozott, és nincs is olyan munkája, amelyből átmenetileg hiányzott; a kikérdezést megelőző négy hét folyamán aktívan keresett munkát; két héten belül munkába tudott volna állni, ha talált volna megfelelő állást, illetve már talált munkát, ahol 90 napon belül dolgozni kezd." Az elemzők valószínűleg azt nézték be nagyon, hogy az új regisztrált munkanélküliek számából indultak ki...viszont ha megnézzük a continuing claims adatot, az február és május vége között "csak" 19,5-20 millióval nőtt, míg a kumulált új regisztráció valami 36 millió volt... na és március-májusban mennyi volt az összesített nfp változás? -19,5 millió szóval én nem nagyok bíznék abban, hogy majd valami nagy adatrevidiálás lesz
Igen, 11050-en volt. Megtanulhatnám már, hogy ne centizzek. :) Volt momentum indikátoros jel is, de ahhoz gép előtt kellett volna lennem. Pont meetingem volt, mire visszaértem és ránéztem elment a hajó... Én mondjuk nem zártam volna ma, hanem tartottam volna, sőt a rövid távú eső trendvonal törésekor még rá is veszek, a kettőt átlagban 0-ba húztam volna, és... most meg belelóg a kezem a bilibe... Meglátjuk hogyan tovább...
OTP részvényesek ide!