Mindig volt es lesz is sumakolo csalo brokerceg k&h equities, budacash, questor. Ha nagy a bukta, akkor csak ido kerdese mikor kerekedik felul a kisertes hogy lopjanak:)
Azt meg tudja magyarázni, hogy a tozsdehirek.hu és az RC Netboonban látott árfolyamok között miért van 30ft eltérés? Mindkettő valósidejű, de ennyi külömbség mindig van köztük :(
Picit koran zartam a short certimet de jobb ma egy vereb mint holnap egy tuzok 3% igy is megvolt csucsot meg ugysem tudom eltalani jobb volt inkabb gyorsan eliszkolni
ha belemennek a 11420-as gyertyába, az az a fehérgyertya ami a 10930-as résnél indult....nagy a tét.akkor elképzelhető egy résig vissza korrigáló árfolyam.Még korai , látom sokat áll itt az árfolyam, a robotok nem tudják eldönteni mi legyen?
másodjára inditott shortom is lezártam , ez már szerényebb volt. nem mentünk be a 11 420-as fehérgyertyába, csak a kanoc ba,( aki figyeli a grafikont tudja miről beszélek). Egyelőre ennyit láttam, gondoltam.USA nyitásig lehet nem is lesz több nagy ijedelem.
Ha tisztességesen működnek, akkor az ár és a minőség a legfontosabb. A Questor-ügy nagyon sokat ártott a banki háttérrel nem rendelkező bróker-cégeknek. Nekem a banki háttér, és a megbízhatóság a legfontosabb, másnak pedig a jutalék és a kereskedési felület, illetve "Amerika". :) A BEVA szolgáltatását illetően a közvetlen ismeretségi körömben van két egybevágó tapasztalat. Nem kívánom senkinek, hogy a BEVA kártalanítsa!
Kit érdekel, nem a pénzt kell visszaadni hanem a részvényt, ha csődhelyzet van akkor az ügyfél értékpapírjait kell kiadni nem a pénzét, a részvények az ő nevén vannak. Ezek már túlszabályozott brókercégek amelyek a BÉT-en kereskednek. A 100e€ egy baromság, az ügyfél összes értékpapírja legyen meg, azok ne legyenek fiktívek, a Kelernél, MNB-nél nyilvántartott mennyiséget lássa ott, a Randomnál ezek rendben vannak. A 4. legnagyobb forgalmú brókercég, excelben le lehet tölteni a BÉT honlapjáról az adatokat, határidős BUX-ban piacvezető, prompt tehát azonnali piacon Equilor, OTP, KBC előtt áll már jó ideje.
Kit érdekel, nem a pénzt kell visszaadni hanem a részvényt, ha csődhelyzet van akkor az ügyfél értékpapírjait kell kiadni nem a pénzét, a részvények az ő nevén vannak. Ezek már túlszabályozott brókercégek amelyek a BÉT-en kereskednek. A 100e€ egy baromság, az ügyfél összes értékpapírja legyen meg, azok ne legyenek fiktívek, a Kelernél, MNB-nél nyilvántartott mennyiséget lássa ott, a Randomnál ezek rendben vannak. A 4. legnagyobb forgalmú brókercég, excelben le lehet tölteni a BÉT honlapjáról az adatokat, határidős BUX-ban piacvezető, prompt tehát azonnali piacon Equilor, OTP, KBC előtt áll már jó ideje.
Hát ez most olyan mint a Revolution!! Persze amíg nincs baj addig bízik az ember mindenben. Transferwise számlám is van azzal sem volt gondom még. Ott aztán tényleg nem látja az ember hogy most merre is van a pénze az embernek.Reit Usa topikban soknak van Random. De ha van jobb akkor mondjad?! PAY PAL-ban is megbízok van már 15 éve.
OTP részvényesek ide!