Habár én megmondom Neked hol vétkeztem:Te is Hungária Értékpapír Zrt.-nél voltál!! Mikor 2db 800ez.Ft-os Diszkont Kincstárjegyet írtak rám 2008 máj (persze Elismervényt kaptam róla!) 2016 Felhívta az MNB Felügyelet figyelmünket AKINÉL VAN ILYEN BIZONYLAT JELENTKEZZEN!! Hát bizony nem tettem meg,most már bánnom!! Ilyen, olyan AZONOSÍTÓ számmal ellátott Diszkont Kincstárjegy legalább kiderült volna Ki vette fel!! Ma sem értem ezek a "férgek" ott dolgozók 2008-ban mért írták rám!!(Én meg mindent jóváhagyok!!)
Erste Bank,de úgy is váltok Randomra. Ersténél túl sok a jutalék meg szeretnék USA-ban is kereskedni és ezért is váltok.Itt többen mondták,hogy Random jobb választás.
Kronológia,ilyen logisztika olyan logisztika,sorrendbe szedni macerás.... jó,hát figyelni kell itt beazonosítani ott beazonosítani SEGÉDANYAGGAL DOKUMENTÁLNI mi van lementve JAJ EZEKET SOSE SZERETTEM!!
Jó.Ahogy gondolod.Legközelebb próbálj meg 2x-er olyan figyelmes lenni,mielőtt az OK-gombot rányomod.és ellenörizd le a megbízásod a rendszerben,hogy élesben is benne van! további jó kereskedést :-)
Zsuzsa én kerülöm a bonyodalmakat. A nyugalmam és a lelki békém fontosabb számomra,hogy most ilyenekbe belemenjek. Igazából nem akkora gond,ettől nyugodtan alszok! Nem keresem a hiba okát mert én is lehettem hibás a kései visszavonással. Veszteség nem ért,minden szép és zöld!!! Nincsenek véletlenek ennek is oka volt. Majd az is kiderül,hogy mi. )))
Nem csak a szaga, de az iránya is lefele. Kérdés, hogy meddig. Aki long-ban van, az spekulálhat, hogy dobja -e. Ilyenkor sokat nyom a latban, hogy mekkora SL-t tervezett. Aki csak a "tiszta" emelkedésre tartja a longját, az mindenre kénytelen ugrani, és a tervezhető SL többszörösét is kifizetheti jutalékként.
OTP részvényesek ide!