Baracnak esze van, mert már új pennával írnak.. most vezették ezt be nem régen.. könnyítenek "delikveseknek".. jó hát ideje vol már.. Komolyan volt régen is olyan esett segítettek magának mért nem könyvelő állítja ki!! (ezt kaptam a fejemre)Ott mondja nekem ügyfélosztályon (látta mikor) segítetek Ó ezt az irigységet mért nem lehet kitörölni belőlünk..
Az nem kontroll adat és nem adatszolgáltatás. Ne keverd össze a dolgokat. Az ingatlan bérbeadás önálló tevékenységnek minősül, ha nem cégnek adsz bérbe, akkor a NAV nem kap havi adatszolgáltatást róla. Melyik befektetési szolgáltató az, aki nem jelent a NAV-nak?
Az elég érdekes. Kivéve ha nem hazai befektetési szolgáltatód van. Akkor lehetséges. Az ingatlankiadás természetes, hogy nincs benne, ott nincs adatszolgáltató, nincs róla adata a NAV-nak.
Minél többet tesztelnek annál több a felderített eset. De az intenzív ellátottak száma globálisan stagnál ill. csökken. Ez a 10. nap, hogy feljegyzem ezt az adatot, mert ez az, ami számít.
vírusnak nyoma sincs??? a mai nap jegyezték a legtöbb új esetet, több mint 100.000 új fertőzőtt a mai nap!https://www.cnbc.com/2020/05/20/new-coronavirus-cases-across-the-world-jump-by-the-most-in-a-single-day-who-says.html
szerintem is... túl sokan magyarázzák az esést... egyébként meg mire fel esnének? nyitnak a gazdaságok, a vírusnak lassan nyoma sincs... pedig azért jó lenne még venni 9000 körül.
Emlékszem, néhány éve azért volt méretes esés mindenhol, hogy a kínai GDP 6,5% helyett csak 6,2%-kal nő az elemzők szerint. Erre most mi van? Hihetetlen.
OTP részvényesek ide!