ah, ezt a vízszintest még észre se vettem! elég sok minden az emelkedés mellett szól, TA szerint. dehát minden trend csak ideig óráig tart. ennyi jel az emelkedésre... kíváncsi leszek!
off: én is náluk vagyok, maximálisan ajánlom, tegnap szóltam, hogy nem tudok kereskedni egy papírral az usa piacon, mára betették. Egyedül a randi fagy rendszeresen a gépemen bezáráskor, ez nem tudom miért van.
Randomé minden felületen biztosít kereskedési lehetőséget (böngésző, app, program - egyet kihagytam tuti). Számlanyitás ingyenes, számlavezetés ingyenes. Bróker díj az egyik legolcsóbb, ha nem a legolcsóbb. Egy ársávos real minimális havi díjú, a 15 perces késleltetéssel biztosított több ársávos ingyenes. . Aki másnál tőzsdézik, az majd leírja a sajátját.
én Random Capital mellett tudok kampányolni. itthon az egyik legolcsóbb és számomra legstabilabb. 3 év alatt egyáltalán nem anyáztam annyit mint mondjuk egy OTPs felhasználó (ahogy nézem az OTP programmal kereskedők beírásait amikor gyakorta elszáll a rendszer).
Off topic kérdés. A portfolio felületét használom kereskedéshez (nekem elég amennyi papírt el tudok innen érni) A felülettel viszont nagyon nem vagyok megelégedve, se mobilról se sehonnan nem érhető el, csak explorerből és néha az adatok is akadoznak. Tapasztaltabb kollégák mit ajánlanátok helyette, ami nem sokkal vagy egyáltalán nem drágább, de nem ragadt meg a xx. században? Köszi, bocsi!
kész esettanulmány ez a papír - mint minden másik is most valszeg :) - nyomott egy aranykeresztet pár napja (bal oldali kőr) most a 200/100-as átlagoknál próbálkozik ilyennel (jobb oldali), MIKÖZBEN sejthető! (mondom "sejthető", nem "tudható" ;) ) milyen Q1 fog kijönni, világhelyzet, covid stb... http://keptarhely.eu/images/2020/05/06/v00/20200506v00s9q4co.jpeg
OTP részvényesek ide!