Benne voltam a Tekóban anno, de nem csináltam végig. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetni, én aránylag olcsón megúsztam. Voltak azonban ismerőseim, akik csúnyán megégették magukat. El is ment a kedvük a BÉT-től.
Egyesült Államok nem fontolja meg Kína elleni „büntető intézkedéseket” a világjárvány kezelése kapcsán. Ez új közlemény.. Nézzük közelebbről GS vezérkarát lecserélték Szőkéék (mondhatom előző is köztük van)
jah, vágtam :) csak nem úgy ment át a hangsúly. egy költői kérdés akart lenni tőlem, hogy mi lesz :) Q1 hírre adás. ha rossz azért, ha jó, akkor azért mert jön a #2 az esésben szerintem.
PF: "Ez olyan, mint a dotcom lufi kipukkanása, 40 százalékos zuhanás jön a tőzsdéke" Borús jóslattal állt elő Will Meade, a Goldman Sachs korábbi elemzője,
aki szerint a mostani részvénypiac helyzet több aspektusában is nagyon
hasolít a 2000-es évek dotcom lufijára. A szakember szerint 2020
hátralévő részében egy 40 százalékos esés jöhet a tőzsdéken. Istenem... megint ingyen vásár lesz.. FED meg majd áll és végignézi...
Erre is van egy mondás:https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200505/elsutotte-szuperfegyveret-az-mnb-itt-az-elso-kotvenyvasarlas-430070 - Amit szabad Jupiternek, arra a kisökör csúnyán rába...ik..
Ez egy szállóige, vagy ahogy itt is jellemezték, aranyköpés. Pletykára venni (amikor még alacsony az árfolyam) és hírre adni (amikor mindenki veszi és emlekedik az árfolyam). Kb
OTP részvényesek ide!