és mellé készítenek az IT/Tech szektorban egy buborékot, ami majd pukkan a következő pár évben szerintem. túl lesz fújva. értem én hogy sikerrel veszik az IT cégek ezt a helyzetet, de - mint minden mást is - ezt is túlfújják majd sajnos....
Igen, a hosszabb távon enyhén csökkenő hullámzásnak is meg van az esélye, ha nem jönnek nagyon rossz hírek. Sokan azonban az elmúlt 2 hétben temették már a válságot, és rövid távon 10000-12000 közötti árfolyamot vizionáltak. Én abban nem tudtam hinni, és most sem tudok. Nagyon az elején vagyunk még a bankoknak. Inkább romlás, mint javulás várható. Persze, ha megy tovább a csatornában lehetnek még felkörök csökkenő lojális aljak és csúcsok között.
Nem tudom, hogy letöri-e, esélye megvan. De annak is, hogy szép lassan a csatornában csordogál lefelé a lokális aljig. Időben ez utóbbi jó hosszú lehet. Majd kiderül.
ma szerintem nem,mert 8735-ig várom, hosszabb távra ott, ..... lássuk mi lesz nap végére, szoktam záróban is venni,ha úgy ítélem másnap eladhatom. Mindenképp látni szeretném,hogy a nap végére ,nagy forgalommal mi az irány.
Megy az üzengetés, mi lesz a vége?https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-china-usa/once-upon-a-virus-china-mocks-u-s-in-lego-like-animation-idUSKBN22E0C4
Az ábrán szereplő hosszabb távú csökkenő csatorna már többször szóba került itt a fórumon. Igaz korábban nem lehetett ennyire biztosra venni a létezését. Most már alul és felül is van két-két csúcs, illetve mélypont, ami egyértelműen kijelöli. Még benne van a lehetőség, hogy próbálkozik az árfolyam a felfelé kitörésre. Én azonban valószínűbbnek tartom, hogy a 9800-at már csak megközelíteni tudja. Ha igazam lesz, és lefordul, véleményem szerint harmadszorra a sáv alsó trendvonal át fogja törni lefelé.
szerintem még várj...gyengülő vételi erővel még feltolhatják 8300 környékére ma, csak hogy teljes legyen a bizonytalanság az irányt illetően. aztán persze komment alapján nem szabad kereskedni :P
OTP részvényesek ide!