Apócám már olyat vizionál Usások kiengedik/elengedik esetleg megosztják az Olaj jegyzést "Monopol" dolgokat két kézzel védik!! Jó hát értem én PIACI KULTÚRA ezt kívánná...
TS40: 700 forintos különbség a kötési ár és a korlát ár között. 10 000 forintnál. Ez sem igazán tisztességes árképzés. 12k fölött is csak 5-600 forint volt ez a különbség. Ráadásul a végén még ma kiütik ...
események: - ma hóvégi zárás -> esály a window dressingre - jövő hét péntek gyorsjelentés -> nem volt profitwarning, gyorsjelentés rally Ha nem dől össze a világ, akkor a pomperj célárai közül minimum a 10200 vagy akár a felső rés visszatöltését (11k) várom.
:) Nem értem a mínuszt. Macibear 1000 alatt javasolta TL24 vételét most meg 2300 felett jár az ára. Ha hallgatok rá és 8300nál nem ugrok ki, most dörzsölhetném a tenyerem. Ez egy ilyen szakma :)
Ne nevess ki, de én a tengerisünök megszállottja vagyok. Horvát meg Görög nekem a kánaán. És egyik se drága. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem szállodázunk.
Egyvalamit megtanultam. Ha elterveztél valamit és rossz irányba fúj a szél, ülj rá a kezedre és ordíts míg jó nem lesz. Ezer forintot égettem el a ki-be ugrálásokkal. Új búvár cucc helyet most vagyok nullán. Grat mindenkinek aki bírta idegekkel 8000 alatt. NAGYOK VAGYTOK! Így tovább :)
OTP részvényesek ide!