Szinte ugyanott sikerült OTP short pozit nyitni mint kb. 5 hete, remélem ez is hoz legalább ugyanannyit. Mellé nyitottam nagyobb SP shortot is, kiváncsi vagyok ma vagy hétfőn fordulnak e le.
A sok mínuszoló várta a nagy további esést, a világégést - persze, hogy még olcsóbban bevásároljon. Nos, a világvége - ismételten - elmarad. Viszont jó hír a sok pesszimista, hiszen azt jelzi, van itt még short zárás bőven, valamint plusz cash tovább emelni az árfolyamot :))
Én úgy látom nyitóban elment. Remélem nem lesz nap végi elszámolóban meglepi. Most várok visszaszállóra, innen 102xx-ig nem igazán látok ellenállást. De lehet ez is tévedés lesz, mint a 9000n nyitott short. Felénk úgy tartják: májusi eső aranyat ér :)
Szépen megy az árfolyam, rövid távra túlvett kicsit. Ami még óvatosságra int, hogy órás charton rendkívül túlvetté vált az
OTP, ilyen magasan az órás RSI utoljára tavaly decemberben állt, Ilyen
helyzetekben jellemzően (átmeneti) korrekció történik. A lényeg amit egy hónapja is jósoltam a 7800- ft os zónával megvolt az alj.
Három nap alatt emelkedtünk 1285 forintot. Ez átlag 428. A tegnapi és a tegnap előtti gyertya nagysága egyaránt 425 ft volt. Úgy néz ki akkor láttuk a mai csúcsot. Átforgattam némi TL24-et TS40-be.
Én örülök neki, hogy megyünk feljebb, ezzel semmi gond sincs. A magyar piac eléggé elmaradt a kintiektől, ahol ugyan semmi alapja sincs, de mennek fel. Ugyanakkor azt látom, hogy a kicsik megint be lesznek ültetve ...
Biztos igazad lesz,csak ne akkor emlegesd már,mikor végre 3- 400 Ft-tal megyünk felfele naponta. Ennyi esés után végre lehet az emelkedéssel is keresni egy kis aprót.Ne légy már ünneprontó. :)))) Látod fel lett rakva ALT2,bőven 4000 alá,várd már ki azt a kis időt!
OTP részvényesek ide!