De azzal meg mi a célja, hogy itt önkötéseket csinál? Felszívja a lepattanókat és bővíti a pakkját? Valakik nagyobb befolyást akarnak így szerezni? Simán lehet ez is, ahogy írod.
Nézzétek meg, megint beálltak egymással szembe. Azt még el tudom fogadni, hogy OTP nem hagyja esni (bár ezt is nehéz), de az eladó ilyen napokon minek erőlködik, hogy lenyomja?
8900-at betámasztják felülről megint... Érdekes nagyon, hogy jobban nem szórja, de fel sem engedi... Tudnám mi a cél ezzel? Kva nagy short pozit vettek fel, de nem jött be a számítás, mert OTP is veszi, a világ is korrigál, és próbálják itt tartani, mert ha OTI is korrigálna, akkor gebasz lenne nekik? Ha annyira menekülni, szabadulni akarna nagyobb büfi, akkor öntené lefelé szerintem..
ne izgulj te már kaptál tolem minuszt ha megnyugtat :D a stilusoddal van bajom, nem azzal, hogy 5-6000-re várod. semmi sem zárja ki és amilyen erőtlen a papír még lehet, hogy igazad is lesz. simán benne van. inkább a folytonos rombolas ami nem jon be. de nem kuzdjunk egymassal :) te lefele varod én meg orulok ha elindul felfele.
Ha valami nem tetszik - lépj túl rajta - nem lehetünk egyformák. Én spéci nem szeretem a vitatkozást, itt szerencsén múlik sokminden, senki nem lehet nagyon okos.
Elvileg kiküszöbölhetné a konfliktusokat, de hamar személyeskedő vita lenne pld. a shortos fórumon azok között akik csak mérsékelt esést várnak és a durvább esésben biztosak között. (És ugyanaz lenne a másikon csak a felfelé irányt illetően.) :)
mindegy is :) 3 mínuszt kapott a legutolsóm is :D ennyit a lelkületekről itt általánosságban :D (ezt megintcsak nem Rád vagy ilyesmi...csak mesélem neked) :) ennyit ér a népszerűségi mutató ezen a fórumon :D azért a tiltások szerintem még mindig beszédesebbek, de elengedhetjük azt is... :P
OTP részvényesek ide!