Tisztelet! Kíváncsiságból napok óta néztem ezt az 5,9%os kamatos murit. Egyik nap még fix 5,9-cel hirdette az OTP, ma már moratórium végéig dec. 31-ig, majd jövőre 17,78% (másfél misire). Egyedül úgy tűnik Takszöv "tartja " magát ebben. Úgyhogy ha valamivel számolni kell az idei évre kell kalkulálni. SZVSZ
Ti mit tippeltek? A jövő heti "gazdaságélénkítő" csomagban mekkora összeget nyúlnak le az OTP-től. Szerintem a minimum az idei osztalék, de szerintem ennél jóval több is lehet. Akár 2-300 mrd Ft is?
Én most most még mindenkit óvnék pozik nyitásától, Ha hiszünk az Eliotban, akkor most csak egy korrekciós fázisban vagyunk. Nézzétek meg, 1 hónapig szakadt minden, most csak megynugszik a piac, kis emelkedések és esések, de jön a következő le kör. Na hogy ez meddig fog tartani a kérdés, erre most még ötleten sincs....
Köszi, de azért nincs minden veszve: "Mint a bank sajtóosztálya a Világgazdaságnak jelezte,szeptember 30. után, az aktuális gazdasági-pénzügyi körülmények fényében, az MNB elvárásaira is figyelemmel, az igazgatóság meg fogja vizsgálni az osztalékelőleg fizetésének lehetőségét. Fontos azonban, hogy ez nem jelent kötelezettséget az osztalékelőleg fizetésére." Kb. ez a helyzet az összes hazai rt-vel. Real: 8750
OTP részvényesek ide!