Én kérek elnézést! Ezen mondatodra reagáltam kicsit ingerülten, bár nem tartom magam profi ellistának. Cimballi, Ad, Szarvasvadász. Ők azok. De ahogy elnéztem ilyen esésre még ők sem számítottak. "Tény hogy egy nagy C megy le aki profi elliottos annak azért illő lenne
tudni hol a vége ha én mint amatőr láttam előre a tényeket mikor még
dúlt a halidy." . Biztos, hogy C jön le? Ha még csak most kezd kibontakozni a tényleges kár, nem lehet hogy csak az A-ban vagyunk? . Általánosságban mindig lehet mit mondani. Felfele is lefele is. Sokan néztünk ki a fejünkből hova ez a fel. De ha fel, hát legyen. Tudjuk folytatni bármeddig ... Hidd el nem látszott a teteje, legfeljebb annyi, hogy valami nem kóser. Fundásan egyértelműen, de TA alapon is voltak feljebb célárak. És lazán oda lehetett hullámozni akár 16 200, 16 800 vagy 17 000-re. És ment is volna tovább, ha nincs korona "taps". Lett volna más? Biztos. Mindenki várta a tapsot. . Lefele hasonló a helyzet. Amit leírtam általános elvként igaz, tehát meg lehet saccolni az aljat is. Aztán majd hamarabb fordul, vagy később. . Ja hogy mi az ötödik hullám, amit először legalább 100%-ban visszatesztel? És hol is van a második hullámtér? No ez az egymillás kérdés bármelyik charton. Mert aki azokat korrektül beszámozza ... az tudja. Egy megoldást lefele a múltkor feltettem. De megrajzolta Pomper Jani is.
nem BÍZZÁK RÁNK MÁR MIÓTA HATÁRZÁR VAN!! EZ IS VÍRUS HOZZA/hozta..ÁHHH.. HATÁRZÁR ERRE??!! TALÁN SZIGORÚ VIZSGÁLATTAL LEHETNE ELEJÉT VETNI!! Vírusnak nem lehet így falat felállítani..(sok.sok töketlenség van itt)
Egy
rés ugyan vár visszatöltésre, de kérdéses, hogy marad-e erő egy hétfői
emelkedésre is. Egy lefordulással könnyen újra nyomás alá kerülhet a
10000-es zóna, a pánikhangulat megmaradásával pedig az elesés is a
szokásosnál gyorsabban jönne. 10000 alatt ismét nagy tér nyílna ki a hét
hátralevő részére az árfolyam esése előtt, akár a 8000 forintos zóna is
célozható lehet.
Támasz: 10000; 8000
A DAX már a 2014 év végi szintjére esett vissza. Ez alapján 4100-on kellene járnunk ... Még szerencse, hogy inkább az SP-t követjük. Abban meg nincs adat. Bezártak?
Eléggé belebújnék a Földbe Önmagába ott nem Terjed a VÍRUS.. Na meg karantén önmagunknak is ezt tanácsolják -Ilyen tavasz már ablaknyitás nélkül el se képzelhető!! (tessék akkor már talált is utat.. Saját karanténnal megoldódik.. hogyne..
Örülök, de aggaszt, h OTP emelkedesnek indult az aljrol. Sajnos azt erzem, kiszalló, és beejtik a béka popsija alá. Dax -)% majdnem, nem látom az okot az örömködésre.
OTP részvényesek ide!