Mindenkinek más a kockázat kapacitása, tőkém 5%-al vettem longot a többivel várom az általam említett aljakat, akkor bővítek megint, tőkém 50%-al tervezem, a többit megtartom, ha tartósan 14K alá menne. A Gy.j bombasztikus lesz és addig lecseng ez a víruspánik. Szvsz. Szóval ha rajtam marad tudom tartani, ha meg felmegy a Gy.J-re és utána is felfelé korrigálunk, akkor legalább beültem és élvezem az utazást.
Eleg optimista beszallni, amikor virus epp kezdi nemzetkozi karrierjet. Meg lehet 2 panik kor siman: 1. EU-ban felbukkan tobb helyen (Schengen miatt nem latom hogy allna meg, mindenki utazgat meg ezerrel) 2. USA-ban felbukkan majd az EU utazok miatt (ha csak innen is le nem all a kozlekedes) Eleg optimista azt gondolni hogy ezek elkerulhetoek. Persze barmi lehet...
Én 14.550-et saccoltam mai aljnak, vettem longot hosszabbra, de sanszos, hogy megyünk lentebb, USA eldőlt mint egy zsák krumpli, 14.100 14.050 és 14 K újra célkeresztben. Mit szólsz Mester hova lőnéd be az aljat?
Kösz Albi! Senki sem lehet próféta saját hazájában. :) 830-ig jött fel arról a 620-aljról. Itt vagyunk 560-on ... Három embernek ez a várakozás egyértelműen nem tetszett. Biztos nem nézik eleget a chartot .... pedig ott volt benne. :)
Horvátországba is egy fő, az osztrákoknál kettő. Most voltam szájmaszkért "országos hiány" Azaz nincs! Mondhatom jól felkészültek. Úgyhogy short gyerekek ezerrel!
OTP részvényesek ide!