Kötéslistát nézve egy 5k-s pakknak durranhatott el a stopja piaci áron. Úgy néz ki boli középre tette. Aztán már jött (jön) a többi. Várható, hogy fogunk még ilyet látni. A limitáras stopok pedig igen erős ellenállást fognak képezni, míg ki nem veszik azokat.
off : Szerdán karanténba kerülhet Milánó. Az már nagyon durva lenne. Pánik 2. fokozat. Otit 14100-14400 között vennék gyj -ig, és kisebb csodát várva a virussal kapcsolatban jövő hét végéig.
Ez a helyzet naposon. https://invst.ly/pyfg0 . Vacak 30 forintot nem engedték beletenni. Eddig ... 15 060-ra vártam volna Legnagyobb valószínűséggel itt fogunk rostokolni egy szűk sávban a következő napokban.
Én azt a iii csúcsot eltolom eggyel jobbra a múlt szerdai 15 720-ra. Szerintem annak ott volt vége. Mondjuk még csak kósza ötlet ez részemről. Majd 20-30 gyertya után megmondjuk a tutit, Vagy még akkor sem ... :)
nem nevezném pániknak, mert a vírus miatt jó eséllyel tovább fog lassulni fog az amúgy is fékezésben lévő világgazdaság, és nagyobb visszaesés jöhet pld az idegenforgalomban.
OTP részvényesek ide!