És fogadna is arra a lejtmenetre azzal a célárral? Mert hullámozni lehet ezt felfele is lefele is. Ha kéred megrajzolom hogyan tud lemenni 13 200-ra TA alapon. :) Attól még elfogadom álláspontját. A következő long beszállót jövő hét közepén kell keresni és nem ma.
Én 1800 körül eladogatttam a tl43-akat és be is álltam vetelre 1700 környékére. Már elkezdtem megbánni, mert megint mintha mindent megvennének. De néha muszáj zsebre vágni a nyerőt is. Várom mi lesz
Amcsik végül felfele mentek, lehet hogy elég lett volna csak az egynegyedét eladni...elvileg 840-930 között van egy célár erre a hullámra, azt kb. megcsinálta, nálam per pillanat megállót jelez, viszont inkább az amcsik után kéne mennie. Elliott topicban a dax elképzelés kb. ugyanaz mint az enyém, de még kérdőjeles, egyelőre kicsit normalizálnia kéne az otp-nek is magát (de lehet, hogy elmarad), én longosnak saccolom, 600 felett meg mindenképpen, meglátjuk...viszont a kínaiaknál valszeg lassulás lesz most, franc tudja, hogy a világot hogy fogja érinteni, egyelőre szerintem még mindig nem árazták be igazán, túl nagy az örömködés, de ha tényleg igazak a mai hírek, hogy van hatásos gyógyszer, akkor lehet, hogy csak ennyi volt az esés. De azért eléggé túlvettek már, ha vége a jelentési szezonnak, akkor inkább lefele lesz a buli (sajnos az otp szokás szerint megint későn jelent, nem világos, hogy miért, ha a Rafi tud egy hónappal előbb, akkor az Otp-nek is mennie kéne).
Most az FRSI-t követem. Aszerint nagyon long, olyan beleülős. Akár több hónapig tartóan. Ez ugyan napos, de a kialakult szitu hosszú ideig tartó emelkedés elejére jellemző. Azért egy visszanézés belefér 14 060 alá, de ez a lehetőség egyelőre hipotetikus. . Rövidebb távon továbbra is pénteken fog csúcsot az FRSI és a jövő hét közepén egy aljat. Ez árban azt kellene jelentse, hogy ma reggel és hétfő este között lesz egy lokális csúcsunk és a jövő hét közepén egy lokális aljunk. Onnan pedig a "pénteki" csúcs fölé megyünk. Más TA, speka elemből tehát azt kellene kitalálni hol lehet ez a "pénteki" csúcs és hol a "szerdai" alj. Aztán dönteni kellene, hogy érdemes-e megjátszani bármilyen formában azt a visszajövetelt, vagy nem kell vele foglalkozni, hisz úgyis megyünk tovább. . Speka oldal. Veszik mint állat. A tegnapi visszajövetelnél 10k fölötti eladói pakkok jelentek meg. 700 környékén mind megvették. Március 6-án jelent az OTP a Q4-ről. Soha nem látott eredmény várható. Feltételezem ez már bevásárlás arra az eseményre. De ez csak feltételezés. TA egyes elemei A napi maximumok és minimumok alakulásában benne van, hogy a napi maximumokkal eltötymörgünk 800-950 között a következő két három napban (akár a 15k-ba is belekaphatunk a végén), a napi aljak pedig nem emelkednek olyan mértékben mint a napi a maximumok. Ez bizony azt is jelentheti, hogy visszanézünk 600 környékére ez idő alatt. Ez is csak feltételezés! A jövő heti "szerdai" alj szintjéhez pedig várjuk meg a "pénteki" csúcs mértékét.
Sziaztok ez ma is számbavehető,Kihajtják az árfolyamot(megkell nézni legalább a Tegnapí ídőpontott Max árf. ott kb. abba az ídőpontba törtéhet ~ilyen Visszaesés!! Leírni könnyű,megvalósítani az már nehezebb 900,960 Ma is nyaldosssa..
OTP részvényesek ide!