Gondoltuk :) Akit ez megijesztett, az nagyon járatlan a napi tőzsdézésben és jobb ha abba is hagyja. (Én is csak kevésszer próbálkozom a napizással, jó okkal.)
Egyelőre futik alapján úgy néz ki, hogy jól jártam hogy bent hagytam az egészet, remélem a nagyok is így gondolják majd. Elvileg lehet, hogy elindult az 5. hullám felfele, de azért azt se felejtsük el, hogy még nem biztos hogy vége van a négyesnek, lehet hogy ez még csak annak a B hulláma. Egyelőre én egy 14500-at elképzelhetőnek tartok elsőre, de már megállhat 14250-14350 között is, aztán onnan a franc se tudja egyelőre.
Köszi Csibe! Még partiban, igaz nem önszántamból, nem ment el a pakk :D Holnap bármi lehet, de talán nagyobb esélye van egy további longnak vsz Mindenestre észnél kell lenni, ügyesen és gratu a nyerőhöz ;)
Ha a 250-en átmegy, akkor szerintem a 350-400 meglehet, utána kérdőjel.
Törölt felhasználó2020. 01. 09. 19:05
Nálam még mindig longos és kint is zöldek voltak így megtartottam mindet (tl43-at átforgattam valamivel több 44-be és volt egy adag tl44 eladás, amit lejjebb visszavettem, így pár százzal több van).
A tegnap vizsgált gyertyajelzések ma nem okoztak csalódást,a fordulós jelzések pontosak voltak.Egyedül a nyitó ár okozott kisebb meglepetést,mivel tegnap záróban 110 Ft-os felkötés volt 1,3 Mrd forgalommal,speka húzásnak gondolva,a tegnapi 17 órai árfolyamtól fentebb vártam a nyitást,de nem ennyivel.A 130 Ft-os nyitáskori résből megmaradt 50 Ft-nyi,mint támasz és alig fentebb van egy másik,szűkebb15250-nél,mint ellenállás.Alsó Bollingerről indulva MA20-ig menetelt (boli közép),éppen alulról elérve az emelkedő trendvonalat.Ahhoz,hogy ismét pozitív legyen a technikai kép,ezeken az ellenállásokon (MA20,trendvonal) át kellene lépni.Ezt követően töprenghetünk arról,hogy látunk e annyi erőt benne,ami kitarthat a fölső Bollingerig,első körben a 01.02-i 15630-as lokális csúcsig. https://invst.ly/pfzzq
190-en elment még zárás előtt 400db. Kifutó határidős volt (jövő héten járt volna le) Most újra van elég és korrekciót várok ezért még délelőtt beálltam ide eladásra.
OTP részvényesek ide!