Speka alapon esik, nem TA alapon ... TA alapon csak saccoljuk meddig eshet speka alapon. . De szerintem Te annál profibb vagy, hogy ilyet kérdezz ... :)
Szevasz! Igen, van amikor tippelgetünk ... sose tagadtuk Ezek mellett pedig foglalkozunk a TA rejtelmeivel, buktatóival. Bemutatjuk annak viselkedését. Talán ez az amit sokan értékelnek és nem a tippjeinket. Te is jó vagy sok mindenben. Látom, érzékelem. De ezen tudásodat nem osztod meg, nem magyarázod el ... . Csibe mondata egyébként egyértelmű. Nekem ... Fordítom, Neked: "Feljebb nyitott mint zárt (ha három pöttyel, hát három pöttyel) aztán pedig tovább emelkedett 70 pöttyel."
Fogalmam sincs, lehet, hogy nem is fog esni (meg én TA-ban nem vagyok jó, csak nagyjából nézem az alakzatokat meg a lehetséges célárakat). Ha jól látom, akkor múltkor 1 milliós plusz forgalom volt, attól függ, hogy most mennyi lesz. Bizonytalannak látom a helyzetet, így csökkentem a pozit.
Magyarázkodhatsz, de nem ezt írtad: "Réssel nyitottunk mi is,a DAX is (ők kb70 pötty pluszban)" Azaz réssel, azaz Otp is, azaz DAx is, azaz Dax 70 pöttyel. Egyszerűbb lenne a hibás beírásért elnézést kérni, de jobb a védelmet megvárni :)
Nagyon tévedsz....nem 1! ember seggében vagyok, ugyanígy beírtam Longf-es nek is.....annak idején amikor pl. Macival kötekedett....olyan csend és béke volt amíg nem voltál!!! Szinte fellélegeztünk! Nyilván azok mellett az emberek mellett állok, akik már letettek valamit az asztalra, ellenben Veled!!!
Nem lebeszélés akar lenni (van még 1080 longom), lehet hogy csak a füles 200-as kitörési szintjét teszteli majd vissza (ha egyáltalán esni fog), aztán megy fel tovább, csak az MSCI meg a lehetséges ék is ott van, így bizonytalan vagyok.
Ha mindenáron kötekedni akarsz,akkor fekete... kezdőnevű kolléga a dax topikban vár.Ha jól látom naponta helyre tesz.Nagyon nem bírja az okoskodó ugribugrisokat. Nem azt írtam,hogy 70 pötty réssel nyitott,hanem azt,hogy 70p pluszban van. Téma nálam lezárva.Jó shortolást.
OTP részvényesek ide!