Gyorsjelentések és az MSCI https://invst.ly/osh7e Sorminta szerint a lila, jobb esetben a fekete kellene következzen. No ebbe kavarhat bele az OTP saját vásárlása. Lehet megveszi az egész MSCI pakkot, még tán kevés is lesz. Fekete ló ez. Egyszerű pórnépként csak várjuk az OTP srv-t, ami vagy lesz, vagy nem lesz. Valakik nagyon veszik. 1, Csak felfele tuszkoljá, minél jobb short bázist kiépítendő. Kirázzák a shortosokat, beültetik a longosokat. Az ő stopjuk viszik majd le pánikszerűen az árfolyamot. 2, Tudják, hogy lesz vevő ... mármint az OTP Mert olyat én még nem láttam, hogy nagy eladó (MSCI) előtt felfele viszik az árat.
Nem augusztus 27-én volt? Ha akkor, az kb. plusz 1 milliós forgalom volt, esés és másnap is esett. Visszanéztem és úgy látom, hogy elkezdtem másnap visszavenni és szeptemberben adtam el szép nyerővel.
Hasonlóképpen jártam, jó lenne tudni, hogy az csak kivételes eset volt vagy most is így lesz. Csütörtökön és pénteken csökkentettem, de a többsége még megvan, viszont nagyon fogom lesni ma meg holnap, hogy mit csinál.
OTP részvényesek ide!