A manipulátor aknamunkáddal sok ember életét, zsebét keserítetted meg Maci! A manipulatív embereket időbe telik felismerni, és te tipikus iskolapéldája vagy ennek! Soha nem vállalod a felelősséget az írásodért amit olyan "bölcsen" megállapítasz. A végén meggyőző erő nélkül mentegeted magadat..szánalmas! De ez van...Jellemtelen világban élünk jellemtelen emberek között..és te jól megtestesíted eszt a jellemet maci! Ami a bennem bújó gonosz démoni romboló erőkről papolsz, hadd jegyezzem meg: kevesebb kárt teszek, mint te a hangzatos, semmitmondó lózungokkal!
nem is értem mi a bánatnak rakták be ezt a mínusz plusz marhaságot....persze ha emberünknek annyi rossz tradeje van, mint amikor mínuszol, akkor szegény lehet ezzel vezeti le a feszültséget, nézzük akkor el neki :)
Szép jó reggelt Neked is olvasás nélküli minuszoló Tesó! :) Úgy látom továbbra is megvan ez a jó szokásod: nevekre nyomod a mínuszt ... Hát ha Neked ez esik jól! Ám tedd! Nem semmi jellemre utal egyébként ... Nyomunk egyet. Egyszerű. Ez megy. Leírni mi is nem tetszik Gtg, vagy Csibe bejegyzésében ... Hát ahhoz már ész kellene ... Az meg valakinek nincs, csak primitív érzésgyűlöletelőítélete ... Ha legalább olvashatnánk arról, hogy Te mit vársz a következő órákban, napokban, hónapban. Nem az nem megy! Arra képtelen vagy. Csak bírálni, kritizálni, rombolni. Alkotni? Hozzájárulni valamivel egy közösséghez. Ez Tőled távol áll. No de nagy ugye Isten állatkertje. Neked is helyed van ezen a fórumon. Jogod van nyomogatni! Tedd hát barátom! Tedd! Én üdvözöllek! :)
Boli krumplik és RSI óráson https://invst.ly/odc3f . Összefoglalva: Nem zárom ki a további emelkedés lehetőségét. Felmehet 14 100 fölé, akár 14 400-ig is. Menjen. Innen (13 850) nem fogadok rá. A korábbi longokat viszont még tartom. Nincs még itt az ideje bárminemű visszajövetelnek. Éppen ezért shortot sem nyitok. Türelem-rózsa van ... Majd csinálnak MM barátaink valamit.
Csak ínyenceknek! :) https://invst.ly/od81g Van rajta néhány érdekesség. Gap-ek, nyári emelkedéssel azonos nagyságú kitörés, füles csésze, FIBO szintek. . Nos én ezek miatt nem várok nagy emelkedést. Benne van persze, hogy a gyj-re való tekintettel rántanak egyet rajta akár 14 200 környékére - van is oda téve eladási megbízásom - de aztán vissza kell jöjjön a jövő héten. Hónapos chart alapján pedig novemberben továbbra is várom a 12 800 - 13 200 közé való lenézést.
De feltapadt a 850-re, óráson nézhetem csészének is, de akár fordított fej-vállnak is (bár mind a kettő amorf), ha ez lesz, akkor elvileg 14150 körül van a célára (bízom benne, hogy jelentés előtt megcsinálja). Előjelek alapján várhatóan túl fogja teljesíteni a várakozásokat, asszem a fele longot megtartom péntekre. USA adat jó, kinaiakkal elvileg meg fognak állapodni, brexit decemberig jegelve, kínai jegybank élénkít, EKB ahogy a csövön kifér, FED kamatot csökkentett, mintha Európa is éledezne, alapok többsége partvonalon (tehát eladni nem nagyon tudnak csak venni).
OTP részvényesek ide!