Grafikon alapján Csibefogó éke játszik (bár akár háromszögnek is nézhetem), a kérdés, hogy merre megy ki belőle (ha ék, akkor felfele kéne, ha háromszög, akkor meg lefele, ez is azt mutatja, hogy teljesen kétesélyes most): https://www.tradingview.com/x/Tzxo26hE
Törölt felhasználó2018. 11. 21. 08:04
Amcsik estek, viszont az sp futures most zöld, daxli meg feljebb van, mint ahol a zárásunkkor volt (és óráson divergens alj volt) és a tegnapi mélypontnál majdnem 1 %-kal feljebb (mi akkor is csak 220-ig mentünk le). Én ezt a lehullámot 11050-11250 közé vártam (de inkább az alja felé), de igazából mondhatom, hogy a 220-szal akár meg is csinálhatta. 30 percesen nálam enyhe long, óráson enyhe short, ergo fogalmam sincs merre fog menni, de egyelőre úgy néz ki, hogy beszorult ebbe a 250-500-as sávba (ki tudja meddig). Elvileg az év vége emelkedő szokott lenni és az utóbbi időben 300 tájékán mindig megvették, amíg azt le nem töri, addig nem igazán short szerintem (buxot se nagyon engedik 39 ezer alá).
normális korrekciónál szerintem 11150-ig le kéne mennie és onnan mehet fel......én most azon csodálkozom, hogy nemzetközi ellenszélben is hogy tartja magát....ez eddig nem volt jellemző rá
OTP részvényesek ide!