Ez is egyfajta kereskedési stratégia. "A sokszor nyertem már, ideje óvatosnak lenni" elvet pedig kimondottan tisztelem. Vegyél 10 darabot. Bukj vele jó nagyot és kezdheted elölről. :)
No még egy gondolat így ebédidőben. Csak meg ne feküdje a gyomrokat. Hónapos, hetes tf-en alapvetően lefele várja minden TA-s. Le akár 8500-ig, vagy az alá. Ugyanakkor a fundások - funda alapon én is - felteszik a kérdést: Miért is menne oda? Ma reggel megnézegettem a (nyereség-osztalék)-árfolyam-betetéti kamatok szenthármast (négyest). Hm ... Asszem ráleltem a fundás indokra. A betéti kamatok növekedése esetén még 10k-t sem ér az OTP jövő nyár elején. Teljesen mindegy, hogyan alakul a nyereség, amíg csak annak 25-35%-át adják oda a részvényeseknek, addig még 9000 forintért is meggondolandó egy évre lekötni a megtakarításokat. Márpedig a betéti kamatok elkezdtek növekedni. Egyelőre szép lassan, de nőnek. Szóval kedves management! Jó lenne valamit dünnyögni a jövő évi, de inkább a 2020-as osztalékot illetően, ha nem akarjátok beejteni az árfolyamot.
Hát én vettem minimális daxot 1 órája kb. (TL92), de már ki is szórtam, hirtelen lett rajta 10% plusz, és most totojázik, úgyhogy jobb a békesség alapon... Elég nekem az OTP-t figyelni. De azt (TL28) is dobtam, ez csak 5,9% pluszban volt, de szerintem visszanéz. Majd visszaveszem. Ha meg nem, hát kisnyúl. Egyre óvatosabb vagyok, mert az utolsó 18 trade nyerő volt, úgyhogy egy bukó is nagyon kinéz már.
https://invst.ly/8iu5s Alapvetően erre az LD-re számítva volt minden kis tf-es várakozásom. (1. pont az alaprajzomon.) Nem
tudom ez lesz-e. Lehet ez is, sok aprósággal tudom alátámasztani.
Szóval első helyezett pillanatnyilag. Folyamatos felülvizsgálat tárgyát
képezi. Ha olyan jeleket látok ami ezt elveti akkor dobom kukába.
Mára nincs igazán céláram. Felfele. Megfordult. Egy-két nap
biztosan eltelik mire kifejlődik. Addig tartom a longokat a shortot
pedig hanyagolom. Lehetne napon belül ugrálni, de nem vagyok folyamatosan a gép előtt. "Petrochelli" van.
OTP részvényesek ide!