Nem nagyon követi az utóbbi időben a daxot, most inkább az számít, hogy bejön-e ad várakozása (274,5-ös csúcs) vagy Pomperjnek lesz igaza és megy tovább a dodó.
Igen, felhúzzák picit, aztán adják, viszont a DAX szépen zöldűl, lehet, h ezzel majd beetetik a népet, ha mégis felkötik, ezek azért már jó vételi szintek...
Igen, de lehet, hogy csinál innen egy korrekciót, mielőtt újra felfele indul. Otp-re lefordítva: lehet, hogy itt is lesz egy korrekciós hullám, jó közelítés Snapsz reggeli rajzán a lila vonalat eltolva felfele célárnak, aztán indul le egy 5. Aztán, hogy az hol áll meg?
Az utóbbi időben meg nézegetem a buxot napon belül, hogy beazonosíthatóak-e hullámok, pl. ma nézhetem úgy is, hogy az 5. hullámot csinálja reggel óta, hátha lesz egy korrekció felfele (persze nem biztos, hogy az otp-vel). Minit végül megvettem most, hátha.,
Forintnak kéne érezhetően fordulnia, addig csak mini vagy kis adag long. Shortot meg itt nem nagyon merek, 10-es p/e, 10 ezer lélektani határ, stb. Mivel péntek van nem is baj, jövő héten is lehet kereskedni.
OTP részvényesek ide!