RC hírlevélből
"Eljött a nagy nap! CECE, FTSE átsúlyozás. Főszereplő: OTP részvény.
Közel 2 millió darab kerülhet az indexekbe! Hatalmas forgalmat várok,
remélem igazam lesz és a mai napon éves rekord forgalmat fogunk látni.
Hajrá! Tessék vigyázni, nagy csapkodások lehetnek, főleg az OTP
árfolyamában!"
Csak pár hónapja, előtte csak rv-im voltak. De nem való nekem a certi,- idegesít, - ha rv-t veszek és másfelé megy, attól nem vagyok ideges,- kidobom vagy hígítok és kiülöm. Ebben az évben ez az utolsó ts certim, nem igen szeretném az ezévi nyerőt lenullázni.
Ez lehet hogy azért van így mert 2015 óta, azaz kb 3500-ról igen erős Bull van OTP-ben?
Széllel szemben nehéz pisilni. Nem mondom hogy nem lehet, de sokkal nagyobb az esélye hogy lebrunyálod a bokád, mint fordítva. :-)
Mióta certizel? Idén szinte én is csak certit vettem.
Szerintem itt 98%-ban nagyobb tőzsdés mindenki mint én, de egy dolgot már megtanultam pár millióért. Certinél 2 számjegyű áttételesbe bele sem szabad nyúlni. Ha nincs ilyen certi, hagyni kell a f@szba az adott papírt, majd jön másik lehetőség. Lehet, csak az én stratégiámnál nem működnek a nagy tőkeáttételek, de majd valaki biztosan ad egy jó tanácsot. Így nálam a ts14 már ki is esett.
Kb a múlt héten volt 8500, ha a jövőhéten lemegy addig, nekem az is jó, utána meg arra megy amerre akar. :)A certikkel nem nagyon volt eddig szerencsém, de most a TS14-ben nagy bizalmam van.
OTP részvényesek ide!