Lehet tegnap kellett volna eladni..páran megtették cash is king alapon.én nem de nyugodt vagyok,mert EU egyik lrgprofitábilisabb papirja a cég&nem szeretek sem ugrálni,sem számomra pár hónapos távon felfelé ható tényezőknél eladni,aztán netán lesni papír nèlkül.több mint2500db papírral nem egyszerü beszallot keresni.stresszes!.Ahàny ház annyi szokás:)
10% osztalkkal kalkulalt adozott profit alatt semmiképp. Lehet bekerulok egy le hullamba,de ah.korabban most sem zavar&nem is ugralok. 3hónapja van kb meg a pakk&ma igaz csak6-,6.5%a profit tegnap volt 8-8.5%korul is.szóval kiszállomhoz új csúcs kell.nem sietek.nem tudom táblázat nélkül fejből hol van10%,de kb.9500-600kozt lehet.viszont akkor sem kőbe vésett az eladàs,mert minimum3hó egy tredem,de inkább fél év&ha lesz román banca romenaesca vétel hó végen júli közepén,azt szerintem piac szereti majd,meg jóQ2,akkor megmaradhat piaci reakciótól függően akár jövőre is a pakk.aludni kell párat még erre.
Izgulnak a srácok...:):) ""píacbefolyásolást"" kerülve.. innnen meg végképp!!
-Na Csibe jó leírta a Bólingerszalag viselk. na érdemes vissza olv. (Z.'~9160..)
OTP részvényesek ide!