Kiegeszitettem masok Marcius havi projekcioival. Majd egy honap leteltevel, Aprilis 27-en teszem fel. A tobbsegnek van ellenorzott explicit ar varakozasa, masoknal implicit kovetkezik a celara a beirasabol. Csak meg nem tudom, hogy kellene abrazolni, hogy a konkret hivatkozas Nap/Ora benne legyen, akarcsak a velemenyuket nyiltan vallaloknak, mint a vonal felettiek. Es nehany vonal-alatti projekcio kiesik az eddigi tartomanybol ;-)
link
ez tényleg jó és látványos.
még az lenne egy extra plusz, hogy ki-mennyit keresett/keres év végére csak az otp-vel az évben.
persze csak %-ban, úgy össze lehetne hasonlítani.
viszont azt is tudom, hogy ez lehetetlen. csak úgy eszembe jutott.
az tanulságos lenne...
:)
Orulok.;-)Lementettem nehany kollega magabiztos, konkret cel-ar projektalasat marciusrol. Majd kibovitjuk vele a chartot. Azok kozott mar most van nehany, amit "Jó lesz visszanézni ev végén.". Ez majd oda tesszuk a fo erveiket is;-)
Eltelt 2 het az OTP ar-varakozasok marc. 27-i becslese ota.Itt vannak a jelen forum-tarsasag varakozasai:
link
Kerem, hogy mindenki ellenorizze. hogy jol jeloltem-be? ha elrontottam valahol, kijavitom mielott lementem. Havonta, honap vegen bejeloljuk, hol tart az ar, egeszen dec. 27.-ig vezetjuk havonta.A fo trend irany-varakozast a karika jelzi a kiindulo napi arhoz (8200 Ft) kepest. Akinek meg van kedve csatlakozni versenyhez, szivesen latjuk. (Ok mar igy elonyben vannak a becslesben, es az elonyuket ido-diszkonttal (2 het elony 40 het futamidoben, az 5% elony ) a pontozasban figyelembe vesszuk. A vonal alatt majd bejeloljuk azokat is, akik aktivan "velemenyt mondtak" Marc. 27 elotti napokban, de valamiert nem vesznek reszt.
Gyuripapa! Rendszeres
olvasója vagyok a fórumnak, de még soha sem írtam bejegyzést. Most csak azért
teszem, mert a jövőben is szívesen olvasnám elemzéseidet, számításaidat, prognózisodat,
értékeléseidet. Szóval, ha nyilvánosan ezen a fórumon nem szeretnéd ezeket megosztani,
de van egy érdeklődő csoport, amely
értékeli és hasznosítani szeretné munkádat a saját egyéni kereskedésében, akkor
megtisztelsz, ha felveszel a tagok közé.
profitleso@gmail.com
További sikeres kereskedést kívánok!
Törölt felhasználó2017. 04. 09. 01:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Gyuripapa, dobj már rám egy mail-t légyszives. Már ha használsz levelezőt.
fultonka@freemail.hu
köszönöm
Én a hullámelméleteket nem ismerem, így nem is véleményezném.
Bizonyára ezt te és még többen mások jól tudják, használják.
Ha beszámozod, akkor azt én nem igazán értem.
Egyébként is utólag mindig mindenki átszámozza, meg kérdőjellel számozza, stb.
(Akinek nem inge ne vegye magára természetesen!)
Egyszerűen csak annyit mondtam, hogy hasonlít hosszútávon a kettő. (Bizonyára nem hullámszerkezetben, ahogy ezt írtad is.)
2015-től felfelé tartó sávban vannak.
A hosszútávú emelkedő trend sáv aljánál volt a múlt héten mindkettő (a mol megérintette, az otp nem).
A héten elindultak felfelé.
CCI, RSI, MACD longot jelez.
Egyszerűen csak annyit mondtam, hogy egyenlőre nekem ez még felfelé van mindkettő.
Természetesen mindig benne van a trendforduló minden részvényben, ezért is néztem picit aggódva a molt amikor 20 alá benyomták.
A kettő közül a molt éreztem biztosabbnak, így benne is vagyok TLonggal 19850-től.
A többit meglátjuk.
Ha az otp tényleg lemegy oda, amit te 5-nek jelzel, akkor töri a sávot és elindulhat lefelé természetesen.
Kellenek a profitvédő stopok!
Ez van ahol működik is de a magyar piac 1/4 százada alatt ennek sincs sok eredménye.Leírom egy példán keresztül. Ne vegyünk 17 évet internetboom nagy bika,vegyünk csak majd 10 et amikor a belépésünkkor már nyugi van pár éve 2005-2015 között ,2000 nem lépünk be kitudja mikor lesznek megint azon a szinten az árak ha elmúlik az eufória és cirkusz is jön ne vegyünk az esésben sem hiszen ki tudja meddig tart,meg utánna hogyan rendeződnek a sorok.2002 kezd lecsengeni a cirkusz az ár felkúszik az 1500 as tartományból 2000-2800 közé ott hintázgat ciklikusan,de 1800 alá már nem esik beköszönt a nyugodt időszak.2004 elején megindulunk,de szép lassan 2004 végére érjük csak el az 5000-et.Megvárjuk mi lesz ebből hol fut ki meddig hajlandó visszajönni fellángolás-e vagy belevehetünk az álltalad említett 10-15 évre passzívan.2005 márciusában tetőzik 7000 környékén...várunk májusban kicsivel 6000 alá is jön és nem esik tovább 6000-7000 közt marad,ez lesz a mi beszállónk a két ár között legyen 6500 as a belépési átlag július elején megindul nagyon jó időzítés a későbbi időszakban még az átlagunk alatt sem jár az ár sőt 2006 márcuis-ban 8000 felett tetőzik majd mégegyszer májusban is,jön egy cirkusz 2006 nyarán az ár 5000 környékéig esik,ki is heverődik októberben megint az árunk felett jár már.Hosszú bika kezdődik ami 2007 nyarán tetőzik 11000 körüli árral.jól állunk :D Aztán jön a válság 2008 őszén és 2010 tavaszán vagyunk újra a belépési átlagnál.Aztán újabb cirkusz 2010 nyarán ár 4500-és 6000 között,majd 2011 őszén újabb kalamajka, ár valamivel 3000 alatt,és az elkövetkezendő években 2012-2015 közt 3500-5000 közt hullámzik.2015 nyarára 6000 környékére megy itt van a 10 éves ciklusunk vége.Mondjuk 30M egy ház árát tettük be, mit kaptunk 10 év alatt??Elkölthető pénzt egy fillért se,sőt 10 év elteltével is éppen akkor mínuszban állunk...ez fasza ha veszünk egy házat és kiadjuk mondjuk 80 ezerért/hó visszahoz 10M szabadon elkölthető FT-ot 10 év alatt amit az életminőséged javítására költhetsz,ja és nem kell idegeskedni agyalni miatta.És mikor már rendelkezünk 30M -val átlagosan viszonylag jó munkahely vagy kis vállalkozás, mellet jó esetben is kb 30-35 éves korunkra,hányszor lehet elvesztegetni 10 évet az életünkből?Hát nem túl sokszor.
Ha elmegy a 100 napos mozgóig, akkor a 8400-es eddigi ellenállás zóna már támasz lesz, így a 8200 - bár meglehet - kevésbé valószínű. Ha viszont lemegy addig, akkor a 8400 megint ellenállás.
Szia! Hagyad már ezt a "lecsesznek". Kik ők Neked? :) Fórumrol beszelunk.Ha szeretnél irni irj! Ha elment a kedved ne irj!Na de azert mert lecsesznek? Na Te tudod.---Nekem ilyen eros venni kéne érzés még a megondulas előtti nap zárójánál volt. H venni kéne egy pakkot még. Annyi volt h bealltam 8k ra es nem kaptam. De a belso hang csak nem hazudott. Majd legközelebb agresszivabban allok be limitre.
ezért jó sávosan szinteken venni ekkora korrekciós hullám általad lehetségesnek vélt aljánál. Nálam játszott 8100 alatt és 7700 felett bármi. A további pontosításokat (limit árakat) már napos és h1 alapján lőttem. De úgy "tökösen" a 7900-7700 et mondtam volna. /mikor még fent voltunk ugye/
OTP részvényesek ide!